Een verstopte WC is niet leuk, maar dat wist u al. De oorzaak van de verstopping kan divers zijn. We komen in Baarn van alles tegen: toiletpapier wat zich ophoopt, reinigingsdoekjes die niet afgebroken worden, een minder goed geleide afvoer, alles is mogelijk. Wij weten dat de meeste mensen daar niet zo in geïnteresseerd zijn, ze willen dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Begrijpelijk!

Hoe ontstop je een WC?

In de meeste gevallen gaan onze klanten eerst zelf aan de slag. Logisch! Wat kan helpen is het extra toevoegen van water waardoor de druk op de verstopping toeneemt. Ook de ouderwetse WC-ontstopper kan gebruikt worden. Hierdoor trek je vacuüm in de afvoerbuis en dat kan tot een ontstopping leiden. Een ander zal wellicht grijpen naar een chemisch ontstoppingsmiddel. Dat lijkt makkelijk, zo’n bus in het toilet gooien en alles komt goed. Hmm, niet altijd helaas. Ook de handmatige ontstoppingsveer kan een handje helpen.

Maar wat nu als het toch niet lukt om uw WC te ontstoppen? Dan rest u niets anders om een ontstoppingsbedrijf te contacteren. Geen probleem, in Baarn staat ISBA Loodgietersbedrijf snel voor u klaar.

Wat kost het ontstoppen van een WC in Baarn?

Soms vragen we wel eens aan onze klanten waarom ze zo lang gewacht hebben met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf. Vaak is men vele uren zelf aan de slag geweest met allerlei methoden en dure middelen. Laten we eerlijk zijn, een leuk werkje is het niet, toch niet als je niet precies weet wat je moet doen.

Onze klanten antwoorden eigenlijk altijd dat ze dachten dat het inhuren van een ontstoppingsbedrijf een dure zaak zou zijn. Tegen dat vooroordeel moeten we vaak vechten, want echt, onze ontstoppingsservice is veel goedkoper dan u denkt. We moeten wel toegeven dat er bedrijven zijn die met een verrassend hoge rekening tevoorschijn kunnen komen. Nu houden wij niet van verrassingen, en onze klanten ook niet. Daarom zijn we gewoon transparant over onze tarieven.

We kiezen er bewust voor om ons te concentreren op de provincie Utrecht. Daarmee kunnen we een goed te berijden gebied bedienen. Dat houdt onze kosten al laag. Bovendien werken we met vakmensen die snel uw WC kunnen ontstoppen, fijn voor u, goedkoper voor ons.

Vaste prijs WC ontstoppen Baarn:   € 90,- excl. BTW (€ 108,90 incl. BTW)

Ook voor spoedwerk en riool doorspuiten

Wanneer u echt spoed heeft met het ontstoppen van uw WC kunnen wij snel bij u zijn. Normaal binnen 30 minuten. We rekenen dan een extra spoedtarief, dat geven we direct door en is o.a. afhankelijk van waar we op dat moment vandaan moeten komen. We kunnen u dat direct op voorhand doorgeven.

Soms is het noodzakelijk om uw riool door te spuiten bij een verstopping. Ook dat doen we voor een vast laag tarief.

Prijs doorspuiten en reinigen riool Baarn:   € 195,- excl. BTW (€ 235,95 incl. BTW)

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Wij ontstoppen uw WC in de provincie Utrecht

Bekijk enkele referenties