Zoekt u naar een loodgietersbedrijf voor het inspecteren van uw leidingen, dan doet het u goed om een specialist zoals ISBA Loodgietersbedrijf in te schakelen. Iedere inspectie pakken we graag met beide handen aan en we maken tijdens iedere opdracht gebruik van kwalitatief goed materieel, waaronder een inspectiecamera. Wat de voordelen precies zijn van een keuring met een inspectiecamera? U leest het in deze blog.

De voordelen van een uitgebreide controle met behulp van een inspectiecamera

Uw leidingen inwendig inspecteren met een riool camera brengt vele voordelen met zich mee. Tijdens deze inspectie kunnen we namelijk veroudering of eventuele mankementen nauwkeurig en direct vaststellen. Hierdoor verloopt iedere inspectie snel en kosten efficiënt en mochten er eventuele reparaties en/of vervangingen uit moeten worden gevoerd, doen we dit vrijwel altijd direct ter plekke. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende begeleiding van A tot Z en u ontvangt een uitgebreide rapportage van de aangetroffen bevindingen. En, minstens zo belangrijk, uw riool werkt direct weer helemaal naar behoren.

Inspectie van leidingen binnen een diameter van 75 millimeter tot 1 meter

Om wat voor soort leidingen het bij u thuis ook gaat, dankzij onze riool camera pakken we leidingen aan binnen een diameter van 75 millimeter tot 1 meter. Hierdoor kunnen we met riool inspectie camera vrijwel ieder probleem oplossen en dankzij onze ruime ervaringen hebben we tal van cases tot een succes gebracht. Nadat het probleem vast is gesteld met een riool inspectie camera, pakken we de verstopping effectief aan. Met als resultaat schone goed werkende leidingen.

Bekijk de prijzen die we hanteren online

Voordat we bij u langskomen, wilt u natuurlijk wel weten wat voor kosten u kunt verwachten voor de camera inspectie. Het uurtarief, de prijzen voor het ontstoppen of voor het doorspoelen van uw riool, bekijkt u eenvoudig en snel op onze website. Hierdoor komt u tijdens een camera inspectie nooit voor onverwachtse verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op voor een riool doorspoelen

Bent u overtuigd van de service die het team van ISBA Loodgietersbedrijf u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op voor een riool doorspoelen. Er wordt graag met u meegedacht en u ontvangt een voorstel op maat. U neemt eenvoudig en snel contact op door een e-mail te sturen of door even te bellen met het team van ISBA Loodgietersbedrijf.

Ontstopping

van riool, toilet, doucheput, keukenafvoer, regenwaterafvoer

Riool doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 130,- excl. BTW

€ 157,30 incl. BTW

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Amersfoort

Bekijk enkele referenties
verstopte afvoer keuken amersfoort