Een lekke waterleiding?

Een waterleiding lekkage is een van de meest vervelende dingen die in uw huis kunnen gebeuren. Vaak is het lek niet direct zichtbaar, het is moeilijk op te sporen en bovenal zit de waterleiding verstopt achter uw muur of onder uw vloer. Kortom, echt zo’n “handen in het haar” situatie.

Schakel altijd een loodgieter in bij een waterlek

Dat is het advies wat we u toch echt mee willen geven.Iedereen die al eens een lekke waterleiding heeft meegemaakt kan dit uiteindelijk wel beamen. Dat wil niet zeggen dat er ook altijd mensen zijn die het zelf proberen op te lossen. Dat is hun goed recht, maar in de praktijk loopt het vaak al fout bij de detectie van het lek. Daar waar het vochtig of nat is hoeft het lek niet te zitten. Water zoekt nu eenmaal de makkelijkste weg naar beneden en die weg kan zich over vele meters uitspreiden. Loodgieters hebben speciale detectieapparatuur bij zich om het lek te lokaliseren, dat is direct al de eerste winst

Waterlekkage in de provincie Utrecht? Wij lossen het op!

ISBA Loodgietersbedrijf is helemaal thuis in het lokaliseren en oplossen van waterlekkages. Dat doen we in de gehele provincie Utrecht. Natuurlijk gaan we eerst het lek opsporen en dan hangt het af van uw situatie welke oplossing we kiezen. Het uitgangspunt is altijd minimaal breekwerk en een optimaal eindresultaat. In de meeste gevallen is uw waterlekkage verzekerd in uw woningpolis, zaak is gewoon dat het lek goed en vakkundig wordt gedicht.

Vaste prijzen detectie waterleiding lekkage

ISBA Loodgietersbedrijf hanteert vaste prijzen voor het opsporen van een waterlekkage. U vindt de prijs hiervoor in ons overzicht van kosten. Voor spoedklussen in de avonduren of in de weekends hanteren we afwijkende tarieven die u ook terugvindt op deze website.

Overzicht prijzen loodgieterswerk

Schade-overzicht voor uw verzekering

Een waterleiding lekkage veroorzaakt vaak gevolgschade. Denk aan loszittend parket, afgebladerde verf of behang, vochtplekken die uw muur verkleuren etc. Normaliter vergoedt uw verzekering deze schade. Belangrijk is dan wel dat u een overzicht van deze schade heeft. ISBA Loodgietersbedrijf brengt de gehele gevolgschade in beeld zodat u het verder met de verzekering kunt afwikkelen.

Waterleiding lekkage? Bel of mail ons!

Ons advies: Ga niet zelf aan de gang. Contacteer direct een specialist. Normaal zijn de kosten van een officiële loodgieter gedekt door uw verzekering. Dat is niet voor niets, verzekeringsmaatschappijen weten dat een specialist uw lekkage goed oplost zonder onnodige hak- en breekwerkzaamheden.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921