Loodgieterswerk

Voor alle loodgieterswerk kunt u bij ons terecht

Voor meer informatie naar onze

Loodgieters pagina

Verwarming

Verwarming en warm water voorziening

Meer over verwarming op onze

Verwarming pagina

Dakbedekking

Dakbedekking onderhouden, herstellen of vervangen

Meer over dakbedekking op onze

Dakbedekking pagina

ISBA is uw betaalbare, vakkundige en betrouwbare loodgieter in Nieuwegein. Al jaren helpen we vele particulieren én zakelijke klanten in Nieuwegein met onze kunde en kennis. Bij vervelende verstoppingen, lekkages of storingen zijn wij altijd snel bereikbaar. Hierbij beschikken wij over een uitgebreid selectie aan moderne apparatuur en alle benodigde kennis om het probleem adequaat en snel op te lossen. We hebben daarbij een uitgebreid pakket van diensten die we verlenen.

Welke diensten verlenen wij?

Als allround loodgietersbedrijf in Nieuwegein kunt u een beroep doen op onze brede inzetbaarheid. Aan de ene kant rukken we vaak uit voor spoedklussen als verstoppingen en lekkages van afvoeren of leidingwerk en storingmeldingen van uw centrale verwarmingssysteem.

Daarnaast renoveren we badkamers in zijn geheel. Dat is dus inclusief tegelwerk. Ook bij het plaatsen van nieuwe CV-ketels staan wij voor u klaar. Hieronder een kleine opsomming van onze vele werkzaamheden:

Lage prijzen voor Nieuwegein en omgeving

Wij besteden veel aandacht aan onze werkzaamheden. Maar buiten deze werkzaamheden besteden we ook veel aandacht aan u, onze klant. Onze prijsstelling is daarom aan de lage kant in vergelijking met onze collega’s. Dit doen we doordat we als klein loodgietersbedrijf kunnen besparen op de overheadkosten.  Kortom, ISBA Loodgietersbedrijf is duidelijk en open in haar prijzen. Wij hebben daarvoor een tarievenpagina ingericht waar u onze prijsstelling treft. We streven zoveel mogelijk vaste prijzen te hanteren voor diverse loodgietersklussen.

Nood aan de man en met spoed een loodgieter in Nieuwegein nodig?

Loodgieterswerk is vaak spoedwerk. Zit u in de kou, zijn er lekkages of is uw riool verstopt? Na een belletje of contact via ons contactformulier streven wij erna om binnen 30 minuten bij u op de stoep te staan. Spoed komt vaak kijken bij het échte loodgieterswerk, zoals het verhelpen van lekkages of het ontstoppen van uw toilet. Bel ons mobiele telefoonnummer 06-55166921 of naar ons vaste nummer 030 75 122 06. Dus ook wanneer u een loodgieter in Nieuwegein met spoed nodig heeft zit u bij ons goed!

Actief in de hele regio

ISBA Loodgieters is een allround loodgietersbedrijf gevestigd in Zeist. We zijn dus ook voor heel Nieuwegein goed bereikbaar. Wij zijn actief in de gehele regio, bijvoorbeeld in Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Amersfoort, Houten, Doorn, Driebergen, Soesterberg, Baarn, Soest en natuurlijk Nieuwegein.

Direct een beroep doen op ISBA loodgietersbedrijf?

Heeft u een loodgieter nodig, wordt u geconfronteerd met een spoedeisend probleem zoals een een lekkage of verstopping? Bel ons direct of vul uw gegevens in op het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Bel direct 06-55166921

Vakmanschap in loodgieterswerk

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw loodgieter voor de provincie Utrecht

Bekijk referenties regio Zeist
CV ketel geplaatst door uw loodgieter in Zeist