Leidingwerk Zeist

Bij dit project in Zeist hebben wij een nieuwe afvoer voor het hemelwater aangelegd. Zo is een daklekkage opgelost en kan voortaan regenwater de juiste weg vinden zonder problemen te veroorzaken.

Afvoer aangelegd in Zeist

Nieuwe afvoer aangelegd te Zeist

Lekkage CV leiding Zeist

In een woning in Zeist werden we opgeroepen voor een lekkage aan de centrale verwarmingsleiding. We hebben dit snel en veilig opgelost. Ook dit is weer een klus waarbij een spoedige oplossing vereist is.

Lekkage CV leiding woning Zeist

Snelle oplossing bij lekkende CV leiding

Aanleg waterleiding keuken

Bij deze woning in Zeist hebben we een nieuwe waterleiding aangelegd voor een nieuwe keuken. ISBA Loodgietersbedrijf helpt u met al het loodgieterswerk voor uw keukenrenovatie.

Waterleiding aangelegd Zeist

Nieuwe waterleiding voor keuken

Complete badkamerrenovatie

ISBA Loodgietersbedrijf verzorgt complete badkamerrenovaties in de gehele regio Utrecht. Hier hebben we de badkamer weer volledig up-to-date gemaakt met prachtige design badkamermeubels inclusief de aanleg van het nodige leidingwerk en afvoeren.

badkamerrenovatie Soesterberg

Een complete renovatie van uw badkamer? ISBA Loodgietersbedrijf staat voor u klaar!

Daklekkage Zeist

Een waterlekkage is erg vervelend. Hier ging het om een daklekkage die we weer helemaal hebben kunnen verhelpen. Wij speuren de oorzaak van de lekkage op en proberen direct met een definitieve oplossing te komen. Lukt dat niet direct dan zorgen we voor een noodreparatie.

Daklekkage in Zeist opgelost

De zichtbare schade van een daklekkage in Zeist

Verzakte riolering Maarssen

Een verzakte riolering kan verstoppingen veroorzaken. Hier hebben we de riolering volledig vernieuwd. Verstopping opgelost!

verzakt riool maarssen

Bestaande situatie riolering

Nieuwe riool Maarssen

Nieuwe riolering gelegd

Afwerking riool Maarssen

Perfect afgewerkt!

Daklekkage Zeist

Een verstopte afvoer veroorzaakte een daklekkage in Zeist. We hebben de afvoer weer vrij gemaakt en de lekkage verholpen.

Daklekkage Zeist

Verstopte afvoer veroorzaakt daklekkage

Verzakt riool Amersfoort

Een verzakking van de rioolafvoer is een veel voorkomende oorzaak van een verstopt riool. Dat was ook het geval in Amersfoort waar we na het uitgraven van de rioolafvoer het probleem van de verstopping direct zagen.

Verzakt riool Amersfoort

Verzakt riool, vaak een oorzaak van verstopping

Riool verstopt door wortels Nieuwegein

Soms “helpt” de natuur een handje om een riool te verstoppen. In Nieuwegein werden we geconfronteerd met een verstopte afvoer van hemelwater door wortels waardoor de riolering verstopt raakte. Na een detectie van het probleem hebben we de zaken structureel aangepakt en ervoor gezorgd dat de wortels geen schade meer kunnen aanrichten.

Nieuwegein verstopt riool

Ontstopping riool Nieuwegein

Wortels verwijderd en rioolafvoer vrij gemaakt

Verstopping keukenafvoer Leusden

Vaak is een opeenhoping van vetresten de oorzaak van een afvoerverstopping. Dat was ook het geval hier in Leusden. De oplossing is dan het verwijderen van het vet waarna de afvoer weer goed kan doorlopen.

Afvoer verstopt in Leusden

Vetresten zijn de nummer 1 oorzaak van verstopte afvoeren

Keukenafvoer Doorn verstopt

Wanneer de afvoer van de keuken verstopt zit is vet meestal de oorzaak. Vet wordt niet opgelost door water en blijft er bovenop drijven. ERgens in de afvoer stapelt dit zich op, meestal bij afvoerputten waar vetafscheiders zitten al is dit niet altijd het geval. Hier bevond de vetophoping zich net buiten de muur van de keuken.

Doorn verstopte keukenafvoer

Oplossing van vetophoping bij afvoer in Doorn

Lekkende buitenkraan Driebergen

Soms zit een lek van binnen aan de buitenkant. Dat was hier ook het geval in Driebergen waar een buitenkraan een waterlekkage gaf aan de binnenzijde van de muur. Na het vervangen van een versleten kraanonderdeel was het lek direct verholpen.

Dribergen waterlekkage door kraan

Een waterlekkage door een versleten kraanonderdeel van een buitenkraan

Nieuwe daklijst bedrijfspand Utrecht

Bij een bedrijfspand in Utrecht was de oude daklijst aan vervanging toe. We hebben hier een nieuwe daklijst geplaatst over de gehele lengte van het dak.

Nieuwe daklijst bedrijfspand Utrecht

Nieuwe daklijst geplaatst bedrijfspand Utrecht

De oude daklijst is vervangen door een nieuwe

Verstopte afvoer Zeist verholpen

Het ontstoppen van een afvoer vergt soms het plaatsen van een nieuw tussenstuk. Dat was hier ook de beste oplossing. De nieuwe aansluiting is weer stevig en duurzaam gemaakt.

Verstopte afvoer Zeist

Nieuw tussenstuk afvoer Zeist

Afvoer keuken verstopt in Zeist

Vet blijft een vijand voor afvoeren. Hier hebben we in de kruipruimte onder de keuken de verstopping opgespoord en verholpen.

afvoer verstopt keuken in Zeist

Zelfs grote afvoerleidingen raken verstopt door vet

Daklijst los Bilthoven

Een losse daklijst lijkt onschuldig maar kan wel voor waterschade zorgen. Bij dit dak in Bilthoven hebben we de daklijst weer volledig gerepareerd.

Daklekkage in Bilthoven gerepareerd

Waterschade in huis door daklekkage

Scahde door losse daklijst Bilthoven

Klein probleem, toch waterschade, maar weer opgelost!

Bladen verstoppen dakraam in Soest

Vallende bladeren in de herfst kunnen op een later moment voor problemen zorgen. In Soest zorgde een dakraam voor lekkage. Het probleem was niet het dakraam zelf maar de bladeren die de waterafvoer verstopten. De oplossing was eenvoudig: de bladeren weghalen. Soms zijn de oplossingen nog eenvoudiger dan het probleem. Maar je moet die oorzaak eerst wel vinden natuurlijk!

Daklekkage door bladeren in Soest

Bladeren verstoppen dakraam in Soest

Defecte douchekraan Utrecht

Een loodgieter lost alle problemen met water en afvoer op in huis. Hier in Utrecht was het binnenwerk van de douchekraan defect. We hebben dit vervangen en de douchekraan functioneert weer naar behoren.

Defecte douchekraan verholpen

Binnenwerk douchekraan veroorzaakt lekkage

Nieuwe keukenkraan gemonteerd in Zeist

Ook voor het monteren van nieuwe kranen en sanitair bent u bij ons aan het goede adres. Het lijkt zo eenvoudig, een nieuwe kraan plaatsen, en dat is het ook, mits je weet wat je doet. We zorgen ervoor dat uw kranen op een vakkundige wijze worden gemonteerd.

Nieuwe keukenkraan Zeist

Nieuwe kraan in de keuken, mooi en vakkundig gemonteerd

Vet verstopt afvoer in Houten

Vet, vet en nog eens vet, het blijft toch de nummer 1 veroorzaker van verstopte afvoeren. Vet en water gaan nu eenmaal niet goed samen. Soms klontert het samen met een verstopping tot gevolg. Dat was ook het geval hier in Houten, maar het is nu weer helemaal opgelost natuurlijk!

Vet verstopt afvoer in Houten

Ook deze afvoer had last van vet

Waterleiding lek in Soest

Helaas moest in Soest enig breekwerk uitgevoerd worden om het waterlek te dichten. We hebben alles weer vakkundig opgeleverd.

Lekkage waterleiding Soest

Waterlekkages kunnen voorkomen op de vervelendste plaatsen

Vlotter toilet vervangen in Driebergen

Wat als het toilet stuk gaat? Mensen denken dan vaak aan een nieuw toilet, maar dat hoeft zomaar niet. Hier was de vlotter stuk. We hebben het vlotterdeel vervangen en het toilet kan er weer jaren tegen.

Vlotter toilet vervangen Driebergen

Defect vlotter toilet in Driebergen vervangen

Verstopte keukenafvoer in Soest

Keukenafvoeren verstoppen vaak vanwege vetophopingen. Hier in Soest was het ook niet anders. Vraag is altijd waar de verstopping precies zit, maar met ons vakmanschap en materiaal kunnen we dat snel detecteren.

Keukenafvoer ontstopping Soest

Een verstopte afvoer kunnen we vaak snel verhelpen

Daklekkage Utrecht

Je zou het niet zeggen, maar dit is een foto van een dak in Utrecht. Helaas een dak met een daklekkage, altijd vervelend. Natuurlijk hebben we hier het lek snel kunnen opsporen en de daklekkage opgelost.

Utrecht daklekkage

Daklekkages zijn vaak moeilijk te zien met het blote oog

Amersfoort, verstopte afvoer

Vet, vet en nog eens vet, de nummer 1 oorzaak van een verstopte afvoer. Drijvend op water en ophopend tot de afvoer dicht zit. Vervelend, maar snel op te lossen, ook bij deze klus in Amersfoort.

vet verstopt afvoer Amersfoort

Nieuwe badkamer in Nieuwegein

Als loodgietersbedrijf zijn wij helemaal thuis in de badkamer. Wij leveren en renoveren uw badkamer en toveren hem om in een eigentijdse badkamer met de mooiste materialen en badkamermeubels. We breken uw oude badkamer uit, leggen alle leidingen aan en zorgen voor de levering en plaatsing van douche, bad, meubels en kasten. Ook de betegeling nemen we helemaal uit uw handen. Hier een impressie van een door ons opgeleverde badkamer in Nieuwegein:

nieuwe badkamer nieuwegein

Complete service in badkamers

badkamerrenovatie nieuwegein

Maatwerk in materialen en producten

badkamer geplaatst nieuwegein

Sfeervol en stijlvol

Dakbedekking Utrecht

Bij een wooncomplex in Utrecht was door een hevige storm de oude dakbedekking voor een groot deel weggeblazen. ISBA Loodgietersbedrijf was snel ter plaatse om de situatie te bekijken. Daarna is met de nodige spoed de dakbedekking vernieuwd.

Dakbedekking Utrecht vernieuwd

Dakbedekking door storm weggeblazen.

Daklekkage Nieuwegein

Een aanslepende waterlekkage bij een woning in Nieuwegein hebben wij snel kunnen detecteren en oplossen. We zijn bijna altijd in staat om de juiste dakpannen te vinden voor uw dak zodat we uw daklekkage vakkundig kunnen repareren.

Daklekkage in Nieuwegein

Nieuwe dakpannen bij daklekkage

Plaatsen nieuwe CV ketel

CV ketels gaan niet eeuwig mee. Bij dit project hebben we een nieuwe CV ketel geplaatst. ISBA loodgietersbedrijf verzorgt de complete aanleg van CV installaties inclusief leidingwerk en gasaansluiting voor woning en bedrijf.

CV ketel geplaatst in Zeist

Nieuwe CV installatie voor een woonproject

Wastafelkraan Zeist

Het plaatsen van een nieuwe wastafel met moderne kraanpartij is typisch zo’n klus die wij snel en vakbekwaam uitvoeren. Dat zijn relatief kleine werken waar u ook bij ons voor terecht kunt. Waarom zelf gaan klussen als uw vakman dit sneller en beter kan doen?

Wastafelkraan plaatsen Zeist

Vakkundig een nieuwe wastafel met kraan geplaatst

Een verstopte afvoer in De Bilt

Niets zo vervelend als een verstopte afvoer, althans dat vindt u op dat moment (want in ons vak komen we nog veel meer vervelende probleemsituaties tegen). Hoe dan ook, een verstopte afvoer is echt niet leuk. Soms is er sprake van een echte verstopping, soms zit het probleem bij een afvoer die versleten is en ook een lekke afvoer kan uiteindelijk tot verstopping leiden. Bij dit woonhuis in De Bilt hebben we een deel nieuw leidingwerk moeten aanleggen. Lijkt een lastig karwei, maar voor onze mensen is dat een regelmatig terugkerende klus. Geen probleem dus.

Afvoer verstopt in De Bilt

Soms is vervangen beter dan repareren

verstopte afvoer De Bilt

De nieuwe situatie met nieuwe leidingen

Waterleiding aangepast Utrecht

In een keuken van een woning in Utrecht hebben we de waterleiding aangepast en de afvoer vernieuwd.

Nieuwe waterdichte afvoer utrecht

Nieuwe waterdichte afvoer

Verstopte afvoer Amersfoort door kalk en vet

Vet- en kalkresten slaan vaak neer in de afvoer. Uiteindelijk kan dat leiden tot verstoppingen.

verstopte afvoer keuken amersfoort

Vetresten verstoppen afvoeren

Gresbuis stuk in Nieuwegein

Een breuk in de gresbuis kan makkelijk een verstopping van het riool veroorzaken. Dat was hier ook het geval in Nieuwegein. We hebben de gresbuis vervangen en de verstopping opgelost.

Ontstopping Nieuwegein nieuwe gresbuis

Breuk in gresbuis veroorzaakt verstopping

Kapotte gresbuis Nieuwegein

Nieuwe rioolafvoer zorgt voor een definitieve oplossing in Nieuwegein

Riool ontstopping Zeist

Vet kan ook de rioolafvoer verstoppen. In Zeist hebben we het riool ontstopt door de vetophoping te verwijderen.

Ontstopping Zeist riool

Ontstopping afvoer, vet verwijderd

Daklekkage Amersfoort

Wat een gescheurde dakpan al niet kan veroorzaken. De klacht was een waterlek vanuit het dak en het probleem was een kapotte dakpan op een belangrijke plaats waardoor waterinslag bij regen ontstond. De oplossing was een nieuwe dakpan. Wanneer geen vervangende dakpan aanwezig is vinden we een nieuwe passende dakpan.

daklekkage in Amersfoort

Een gescheurde dakpan kan een daklekkage veroorzaken

Verstopte dakafvoer Utrecht

Een verstopte dakafvoer kan weer een daklekkage op een andere plek veroorzaken. Wanneer het water niet afgevoerd kan worden vindt het zelf een weg naar beneden. Dat was ook het geval hier in Utrecht waarbij we de verstopping van het dak hebben verholpen.

verstopte dakafvoer in Utrecht

Het regenwater kon niet weg

Verstopte dakafvoer Utrecht

Afvoer dak verstopt

Daklekkage en noodreparatie Soesterberg

In Soesterberg werden we geconfronteerd met een serieuze daklekkage. We zijn snel ter plaatse gekomen en hebben het lek gedetecteerd. We zagen direct dat hier verder werk nodig was maar hebben wel direct een noodreparatie uitgevoerd om de daklekkage te stoppen.

daklekkage Soesterberg

Daklekkage in Soesterberg

noodreparatie daklekkage soesterberg

Snel een noodreparatie uitgevoerd

CV Ketel geplaatst Zeist

In Zeist hebben we een compleet nieuwe CV installatie geplaatst. De klant kan er weer jaren tegen.

CV ketel geplaatst Zeist

Nieuwe CV ketel geïnstalleerd

Verzakt riool Bilthoven

In Bilthoven werden we gecontacteerd voor een verstopt riool. Na detectie van de oorzaak van de verstopping constateerden we dat de problemen voortkwamen uit een verzakt riool. De enige structurele oplossing is dan een nieuwe rioolafvoer aanleggen. Dat hebben we dan ook gedaan.

Bilthoven riool verzakt

Oude situatie, riool verzakt

Nieuwe riool gelegd Bilthoven

Nieuwe rioolafvoer gelegd

Kraanlekkage wasmachine

Wasmachines kunnen wel eens hevig bewegen bij het centrifugeren. Dat kan een lekkende kraan veroorzaken. Hier hebben we een nieuwe kraan geplaatst bij de aanvoer van het water voor de wasmachine.

Lekkage wasmachine kraan

Nieuwe kraan geplaatst wasmachine

Daklekkage noodreparatie Amersfoort

Het stoppen van de lekkage heeft vaak de eerste prioriteit. Hier in Amersfoort hebben we het daklek opgespoord en een nood reparatie uitgevoerd.

Nood reparatie daklekkage Amersfoort

De situatie die we aantroffen

Nood reparatie dak

Snelle maar vakkundige noodreparatie

Daklekkage in Driebergen

Een dakpan die niet meer afdicht, het kan zomaar voor waterschade zorgen. We kunnen meestal met een noodreparatie direct de lekkage stoppen.

daklekkage driebergen

Een dakpan die niet meer goed aansluit veroorzaakt lekkage

Noodreparatie dak Utrecht

Soms kunnen we een daklekkage niet direct structureel oplossen. Dat hangt af van de onderliggende oorzaak van de daklekkage. Maar een noodreparatie kunnen we eigenlijk altijd wel uitvoeren. Hier gebruiken we speciaal tape om de directe schade te stoppen. Later wordt dan de echte oorzaak aangepakt.

Noodreparatie daklekkage Utrecht

Speciale tape voor noodreparatie daklekkage

Lekkende radiator in De Bilt

In De Bilt werden we geconfronteerd met een lekkende radiator. Deze was versleten waarbij alleen een nieuwe radiator de oplossing was. We hebben de nieuwe radiator op maat geleverd en gemonteerd. Mooi resultaat!

Nieuwe radiator in De Bilt

Nieuwe radiator geplaatst in De Bilt

Verstopte afvoerput in Utrecht

Hier was de oorzaak van het probleem een verstopte keukenafvoer door vet wat zich uiteindelijk heeft opgehoopt in de afvoerput. De oplossing is niet altijd moeilijk als je weet waar het probleem zich bevindt, dat is de uitdaging van de loodgieter.

Verstopte afvoerput in Utrecht

Deze put werd verstopt door vetklonteringen die u ernaast ziet liggen

Verstopping veroorzaakt natte muur

In Amersfoort werden we geconfronteerd met een natte muur bij de regenafvoer. De oorzaak was een verstopte regenpijp.

Verstopte regenafvoer Amersfoort

Nat uitgeslagen muur vlakbij de regenpijp.

Verstopping afvoer school Zonnewiel De Bilt

Bij de Zonnewiel school in De Bilt was de afvoer door vetophoping verstopt. We hebben dit snel kunnen oplossen.

Afvoer verstopping De Bilt school

Een verstopte afvoer, het kan zomaar ineens tot problemen leiden

Complete nieuwe badkamer Zeist

ISBA Loodgietersbedrijf zorgt voor een complete renovatie van uw badkamer. We breken uw oude badkamer uit, we leggen nieuwe leidingen aan en we plaatsen nieuwe douches, ligbaden, wastafels en betegelen alles. Echt een service van A tot Z dus. Hier enkele sfeerbeelden van deze prachtige nieuwe badkamer in Zeist:

badkamer geplaatst in Zeist

Prachtige afwerking

Badkamerrenovatie Zeist

Sfeervol en modern

Afwerking badkamer plaatsen Zeist

Met oog voor detail

Elektrische boiler Utrecht gemonteerd

In Utrecht hebben we een nieuwe elektrische boiler gemonteerd. Het voordeel van een elektrische boiler is dat hij direct warm water kan leveren en een gasaansluiting is niet nodig.

elektrische boiler Utrecht

Montage en levering van elektrische boilers

Keukenvet verstopt riool in Soest

Het vet wat we door de keukenafvoer spoelen kan zich op den duur ophopen in de rioolafvoer. Ook hier in Soest was dat de oorzaak vann een verstopte rioolafvoer.

afvoer ontstoppen

Vet als spelbreker in een keukenafvoer

Riool vol met vet in Houten

Ook in Houten was vet de oorzaak van een flinke rioolverstopping. Na het opsporen van de verstopping halen we de vetopeenhoping vakkundig weg en uw afvoer is weer vrij.

vet verstopt riool houten

Compleet verstopte afvoer door vet

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Vakmanschap in loodgieterswerk

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw loodgieter voor de provincie Utrecht

Vervanging riool Zeist

Bij deze woning in Zeist was de rioolafvoer voor het huis verzakt waardoor regelmatig verstoppingen ontstonden. We hebben hier gekozen voor een definitieve oplossing van het probleem door de oude riool volledig te vervangen door een nieuwe rioolafvoer. We hebben alles verzorgd inclusief het graafwerk en de plaatsing van een nieuw degelijk riool.

Verzakt en telkens verstopt riool Zeist

Oude rioolafvoer die verzakt was en telkens verstopt raakte

Nieuw riool aangelegd Zeist

De nieuwe rioolafvoer die er weer vele jaren tegen kan

Ontstopping riool Utrecht

We ontvingen een oproep vanuit de stad Utrecht vanwege een verstopte riool. Na onderzoek bleek dat een stuk vet en kalkophoping de rioolafvoer hadden verstopt. Snel opgelost wanneer je het gevonden hebt natuurlijk. Met onze vaste prijzen in het ontstoppen van uw riool bent u altijd verzekerd van een goedkope en vakkundige oplossing.

ontstopping riool UtrechtKalk en vet verstopten deze rioolafvoer in Utrecht

Verstopt riool Utrecht ontstopt

We hebben het riool snel kunnen ontstoppen

Nieuwe rioolafvoer aangelegd Utrecht

Bij dit project in de stad Utrecht hebben we een nieuwe afvoer aangelegd en aangesloten op een nieuwe rioolleiding.

Utrecht afvoer aan riool aangesloten

Nieuwe afvoer vanaf boven

riool gelegd Utrecht

Nieuwe rioolleiding Utrecht

Nieuwe radiator gemonteerd Utrecht

ISBA is ook helemaal thuis in de wereld van CV en verwarming. In Utrecht monteerden we een nieuwe radiator in de keuken. We leveren de radiator en plaatsen die vakkundig.

radiator monteren utrecht

Verzakt riool Leusden vervangen

Een riolering die verzakt is kan voor telkens terugkerende verstoppingen leiden. Hier hebben we de rioolafvoer bij een woonhuis in Leusden geheel vernieuwd.

riool verzakking Leuasden

De oude situatie

Daklekkage door vogelresten in De Bilt

Vogels kunnen langzaam maar zeker uw dak aantasten door blokkage van waterafvoeren of door het verschuiven van dakpannen. Hier in De Bilt hebben vogels een nest gebouwd tussen de dakpannen waardoor een daklekkage is ontstaan. We hebben dit weer snel kunnen oplossen.

daklekkage in De Bilt

Daklekkage door nestresten

aantasting veluxraam daklekkage

Lekkage net onder dakraam

Keukenafvoer verstopt in Utrecht

Vet drift op water en klontert samen. Het is vaak een oorzaak van een verstopte afvoer. Zo ook hier in Utrecht waar de keukenafvoer niet meer doorliep. We hebben de verstopping opgespoord en het vet verwijderd.

Keukenafvoer verstopt Utrecht

Vet in keukenafvoer gelokaliseerd en verwijderd

Daklekkage Nieuwegein

Een zinkendak in Nieuwegein is niet meer in goede staat. Hierdoor treden vaak daklekkages op. We hebben de dakbedekking aangepast zodat lekkages verholpen zijn.

Daklekkage Nieuwegein

Een zinken dak in slechte staat

Nieuwe boiler in Amersfoort

Wanneer u alleen maar warm water of alleen maar koud water meer krijgt is uw boiler vaak aan vervanging toe. In een woonhuis in Amersfoort hebben we een nieuwe boiler gemonteerd zodat er weer jaren het gemak van warm water voorhanden is.

boiler in Amersfoort

Plaatsing nieuwe boiler

Soest keuken afvoer verstopt

Ook in Soest was de afvoer verstopt door een vet-verstopping. De oplossing is om goed na te gaan waar de vetopeenhoping zich bevindt en meestal volstaat het dan om het vet te verwijderen waardoor er weer een normale doorloop plaatsvindt.

Leusden afvoer verstopt

Een verstopping van de afvoer door vet van schoonmaakmiddelen en etensresten.

Daklekkage Zeist

Een verstopte dakafvoer was ook in Zeist het euvel wat een daklekkage veroorzaakte. Verstoppingen en lekkages gaan vaak hand in hand en in de meeste gevallen is het oplossen van de verstopping ook de oplossing van de lekkage.

Daklekkage Zeist

Verstopte dakafvoer veroorzaakt daklekkage

Daklekkage Zeist

Soms is een daklekkage niet makkelijk op te sporen. In Zeist hebben we een lekkage op het dak gedetecteerd en weer vakkundig dichtgemaakt. Met het blote oog kun je de oorzaak van een daklekkage vaak niet herkennen.

Daklekkage Zeist

Daklekkage Zeist verholpen

Verstopt riool Amersfoort

Ook in Amersfoort was een verzakking de onderliggende oorzaak van een verstopte rioolafvoer. We hebben een nieuwe riool aangelegd waardoor het probleem is opgelost.

Verzakt riool Amersfoort

Oude situatie verzakt riool

Nieuwe riool gelegd Amersfoort

Compleet nieuwe rioolafvoer

Vet verstopt afvoer in Amersfoort

Ook hier was vet weer de oorzaak van de verstopping. De detectie en oplossing van zo’n verstopping kunnen we vaak snel uitvoeren.

Verstopte afvoer Amersfoort

Vet in de afvoerleiding veroorzaakt verstopping

Daklekkage Leusden verholpen

Een kapotte dakpan kan direct voor een daklekkage zorgen. Vaak ziet u de schade pas na vele maanden ontstaan. Het water moet vaak een hele weg afleggen voordat het zichtbaar wordt in een kamer of badkamer. H

Daklekkage in Leusden opgelost

1 defecte dakpan, direct last van daklekkage

Zeist, daklekkage door lekke ventilatiepijp

Dakafvoeren veroorzaken vaak lekkages. Hier in Zeist was een ventilatiepijp de schuldige. We hebben de ventilatie vernieuwd en het lek is verdwenen.

Lekke dakventilatie in Zeist

Een gescheurde dakventilatie

Dakventilatie gerepareerd

Alles weer dicht en werkend

Inbouwtoilet Bilthoven defect

Het binnenwerk van een inbouwtoilet was defect. De drukknop werkte niet meer, natuurlijk direct een lastig probleem. We hebben het onderdeel vervangen. Ook weer een klein onderdeel wat een groot gevolg kan hebben.

Bilthoven toilet gerepareerd

Een defecte drukknop van een ingebouwd toilet

Bilthoven toilet gerepareerd

Het binnenwerk was defect, maar is weer gerepareerd

Lekkende stopkraan in Leusden

Een stopkraan die lekt valt niet altijd op. Vaak bevindt zo’n kraan zich op een plek waar u niet vaak komt. Maar het kan wel voor veel schade zorgen. In Leusden hebben we een nieuwe stopkraan gemonteerd, met de oude was het over enn uit.

Een lekkende stopkraanOude lekkende stopkraan

Nieuwe stopkraan gemonteerd

Een nieuwe stopkraan gemonteerd, vakkundig gemonteerd

Waterleiding lekkage Amersfoort

Een waterlekkage is echt vervelend. Vaak merkt u het niet direct op terwijl het al een tijdje bezig is. Hier in Amersfoort was de lekkage goed bereikbaar maar dat is ook wel eens anders.

Waterleiding lek in Amersfoort

Een lekke waterleiding in Amersfoort

Aanleg afvoer- en ventilatieleidingen Utrecht

Een loodgieter doet meer dan alleen acute problemen oplossen. Hier hebben we bij een renovatiewerk in Utrecht nieuwe ventilatieleidingen en afvoerleidingen aangelegd.

Nieuwe leidingen door loodgieter aangelegd in Utrecht

Nieuwe afvoerleiding gelegd in Utrecht

Ventilatie leidingen aangelegd in Utrecht

Ventilatie leiding netwerk aangelegd

Waterleiding lekkage Zeist

Een lekke waterleiding is een drama. Althans, als u het niet oplost. Eerste probleem is de detectie. Hier was de lekkage zichtbaar in de muur en de oorzaak van de lekkage was dichtbij, een lekkende leiding in de kruipruimte. We hebben de leiding snel en netjes vernieuwd en het is weer opgelost.

Zeist waterleiding lek

Vochtophoping in de muur duidt op een lekkage

Waterleiding vervangen Zeist

Nieuwe leiding en afdichtingen

Lekkende kraan in Amersfoort

Een lekkende kraan is niet altijd op te lossen met een nieuw rubbertje. Hier was echt een nieuwe kraan nodig. Klein karweitje, maar wel 100% vakkundig uitgevoerd, altijd!

lekkende kraan

Montage van nieuwe kraan Amersfoort

Verstopte afvoer Zeist, gemeente betaalt

Soms ligt de “schuld” van een verstopte afvoer niet bij de bewoner maar ligt het verderop. Dat was hier in Zeist ook het geval. De afvoer was verstopt maar de oorzaak lag op de grond van de gemeente. Ons onderzoek kon dit duidelijk aantonen. De gemeente Zeist heeft dit keurig opgelost en heeft de rekening op zich genomen.

verstopte afvoer en gemeente betaalt

Bij riooldetectie bleek dat de verstopping in de leiding van de gemeente Zeist lag

Verstopt riool in Utrecht

Voor ons een dagelijks werkje maar voor onze klanten een acuut probleem wat vraagt om een directe oplossing. Die bieden we, ook hier in Utrecht.

rioool ontstoppen utrecht

Detectie en daarna verstopping wegnemen