Herstellen lekkage

Lekkages zijn niet alleen erg vervelend, ze kunnen ook voor veel schade zorgen. Waterlekkages kunnen uw muren, plafonds en vloeren beschadigen. Gaslekkages zijn ronduit gevaarlijk. Riool lekkages kunnen stankoverlast en verstoppingen veroorzaken. Tel daarbij de ontwikkeling van vocht- en schimmelplekken en het ontstaan van zwammen en u begrijpt dat er maar 1 oplossing is: het zo snel mogelijk detecteren en oplossen van de oorzaak.

Opsporen lekkages zonder hak- of breekwerk

Isba Loodgietersbedrijf detecteert de oorzaak van uw lekkage middels diverse technieken. Wij beschikken over geavanceerde detectie apparatuur om alle soorten lekkages op te sporen: waterlekkage, riool lekkage, gaslekkage, daklekkage, dakgoot lekkage en CV leiding lekkage. Zonder hak- of breekwerkzaamheden kunnen wij het lek opsporen. Ons advies: Ga nooit zelf aan de slag om het lek op te sporen, voor u het weet brengt u extra schade toe aan uw leidingen of inboedel.

Verhelpen oorzaak lekkage

Bij het verhelpen van een lek gaat het erom de echte oorzaak aan te pakken. Nadat het lek is gedetecteerd wordt de juiste oorzaak vastgesteld. De oorzaak van de lekkage kan soms op een andere plek liggen dan het lek. Dan is het zaak om zowel de lekkage aan te pakken als de oorzaak.

Gevolgschade in kaart brengen voor verzekering

De meeste lekkages veroorzaken schade, vaak is deze verzekerd middels uw inboedelverzekering. Isba Loodgietersbedrijf brengt de gevolgschade van uw lekkage in kaart en zorgt voor het op juiste wijze aanbieden van deze schade aan uw verzekeringsmaatschappij.

Actief in provincie Utrecht en Het Gooi

Isba Loodgietersbedrijf is gevestigd in Zeist en is voornamelijk actief in de provincie Utrecht en de regio ‘t Gooi. Wij zijn altijd snel ter plaatse om uw problemen op te lossen. U kunt 7 dagen per week een beroep op onze service doen.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete lekkageservice

  • Waterleiding
  • CV leiding
  • Riool
  • Gas
  • Dak
  • Dakgoot
  • Kilgoot

Op zoek naar duurzame oplossingen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vakmanschap bij lekkages

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw vakman voor de provincie Utrecht