ISBA Loodgietersbedrijf is een all-round loodgietersbedrijf gevestigd in Zeist. Echter zijn wij actief in de gehele regio, bijvoorbeeld in: Utrecht, Amersfoort , Nieuwegein, Houten , Soesterberg, Baarn, Soest, De Bilt, Bilthoven en Driebergen

Het bedrijf is opgericht in 2013, midden in de crisistijd dus, maar dat heeft ons alleen maar sterker gemaakt. Inmiddels zijn er 6 ervaren loodgieters in dienst die een brede kennis en ervaring hebben van het loodgietersvak. De eigenaar werkt zelf nog 3 dagen mee als uitvoerend loodgieter.

Hoe onderscheiden we ons van andere loodgietersbedrijven?

Het vak van loodgieter is niet iedereen gegeven. Het vergt technische kennis, probleemoplossend denken en er moet vaak gewerkt worden onder tijdsdruk omdat vele klussen spoedopdrachten zijn. Er is dan ook een grote vraag naar goede loodgieters die kwaliteit kunnen bieden voor een eerlijke prijs. We willen met ons bedrijf nog verder groeien en we realiseren dat we dan ook iets extra moeten bieden.

 1. Afspraak is afspraak
  Dat geldt voor onze dienstverlening in zijn algemeenheid en in het bijzonder wat betreft afgesproken werk en prijzen.
 2. 24/7 bereikbaar
  Problemen met lekkages, verstoppingen, uw CV installatie, daklekkages kunnen zich elk moment van de dag voordoen. Dat betekent ook dat we elk moment van de dag en nacht klaar moeten staan. Dat is niet altijd eenvoudig maar wij vinden dat het bij onze bedrijfstak hoort.
 3. Actief in de gehele provincie Utrecht
  Ons werkterrein is de provincie Utrecht. Ons bedrijf is zo ingericht dat we altijd snel bij onze klanten aanwezig willen zijn en daar hoort een duidelijke keuze wat betreft gebied bij. In de gehele provincie Utrecht kunt u rekenen op dezelfde lage tarieven en snelle service.
 4. Geen voorrijkosten
  ISBA Loodgietersbedrijf rekent geen voorrijkosten door. Onze loodgieters bevinden zich altijd wel ergens in de provincie Utrecht en we kunnen het altijd zo regelen dat we nooit teveel kilometers hoeven te rijden. Dan zou het niet juist zijn om daar extra kosten voor in door te berekenen.
 5. De scherpste prijzen in de markt
  ISBA Loodgietersbedrijf streeft er naar om hoogwaardige kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijzen. We durven de uitdaging aan om te zeggen dat we de laagste tarieven hanteren voor vakmanschap in loodgieterswerk.
 6. Binnen 30 minuten bij u
  Wanneer spoed is gewenst kunnen onze loodgieters normaliter binnen 30 minuten bij u aanwezig zijn. Ook dat geldt voor de gehele provincie Utrecht. Natuurlijk zijn wij ook afhankelijk van drukke verkeerssituaties maar we kunnen toch zeggen dat we die 30 minuten meestal waar kunnen maken.
 7. Extra aandacht voor oudere mensen
  Via ons werk komen we in contact met alle soorten klanten, particulieren en bedrijven. We merken dat vooral bij oudere mensen behoefte bestaat aan een goede uitleg van de werkzaamheden en wat meer tijd voor een praatje. Dat doen we graag.
 8. Controle na uitvoering werkzaamheden
  Nadat een van onze loodgieters het werk heeft uitgevoerd neemt de eigenaar altijd nog zelf even contact op met de klant om te vragen of alles naar wens is. Tevreden klanten zijn voor ons van groot belang en we doen uiterste best om dat waar te maken.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Als all-round loodgietersbedrijf kunt u een beroep op ons doen voor een breed scala aan werkzaamheden.

 1. Algemeen loodgieterswerk
  Denk aan het aanleggen van leidingen, het vernieuwen van afvoeren en rioleringen en het detecteren van water- of gaslekkages.
 2. Verwarmingstechniek
  Alles op het gebied van verwarming en uw CV installatie. Denk aan onderhoud aan uw CV ketel, het verhelpen van storingen, het leveren en monteren van nieuwe CV installaties en radiatoren, het aanleggen of repareren van vloerverwarming en het oplossen van gaslekkages.
 3. Ontstoppingen
  Wij ontstoppen afvoeren, rioleringen, doucheputten, gootstenen, wastafels, toiletten en we verhelpen stankoverlast die ontstaat door verstoppingen.
 4. Lekkages
  Lekkages kunnen zich voordoen op vele plekken. Wij verhelpen o.a waterlekkages, gaslekkages, rioollekkages, CV leiding lekkages, daklekkages en dakgootlekkages.
 5. Dakbedekking
  ISBA Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking. Shingles, bitumen dakbedekking, looddaken, EPDM en PVS daken, u kunt overal bij ons mee terecht. Ook vernieuwen we dakgoten en herstellen we het hemelwaterafvoer. Daarnaast kunnen we uw dakgoten reinigen.
 6. Complete badkamerrenovatie
  Een nieuwe badkamer inclusief leidingwerk, afvoer en tegelwerk? ISBA Loodgietersbedrijf verzorgt het vakkundig en goedkoper dan u zou denken. Wij maken graag een scherpe offerte.
Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

 • Leidingwerk vervangen of aanleggen
 • Dakbedekking
 • Ontstoppingen
 • Badkamers plaatsen of renoveren
 • Tegelwerk
 • Riolering en afvoer aanleggen of vernieuwen
 • Lekkage(s) opsporen en verhelpen
 • Gasleidingen aanleggen
 • Verwarmingstechniek
Loodgietersbedrijf ISBA

Uw loodgieter voor de provincie Utrecht

loodgieterswerk
dakrenovatie loodgieter
CV ketel specialist