Heeft u in daklekkage in Soesterberg?

Daklekkages kunnen erg vervelend zijn. Vaak wordt de lekkage pas op een laat moment gezien. Dat komt omdat het water van het dak allerlei wegen kan doorstromen voordat het zich uit in een zichtbare lekkage.

Bent u woonachtig in Soesterberg of heeft u een bedrijfspand in de regio van Soesterberg en wordt u geconfronteerd met een daklekkage dan staan wij voor u klaar. ISBA Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in alle loodgieterswerk en is helemaal uitgerust om daklekkages op te sporen en te verhelpen.

Waarom als Soesterbergenaar een beroep doen op ISBA?

Er zijn meerdere loodgietersbedrijven en dakspecialisten werkzaam in de omgeving van Soesterberg. Waarom denken wij dat u met ons bedrijf de beste keuze maakt om uw daklekkage aan te pakken?

 • 15 jaar ervaring in daklekkages

  Ervaring is nu eenmaal belangrijk. Zeker bij daklekkages waar het erop aankomt om de juiste bron van het lek te vinden. Dat is bij daklekkages een belangrijke uitdaging. Soms lijkt de oorzaak van het lek toch nog een dieper liggende oorzaak te hebben. Zo kan een verstopping van de afvoer ervoor zorgen dat een aanwezig lek gevoed wordt met water.

 • Lage vaste prijzen bij daklekkages

  ISBA Loodgietersbedrijf onderscheidt zich van vele andere collega’s door open en eerlijk de kosten van het opsporen en verhelpen van daklekkages te vermelden op deze website. Zo hanteren we een vaste prijs voor het lokaliseren van het daklek en bieden we vaste uurtarieven. Bekijk hier de prijzen van daklekkage oplossingen.

 • Geen voorrijkosten in Soesterberg

  Vanuit onze vestiging in Zeist zijn we in een mum van tijd in Soesterberg. We zouden het dan vreemd vinden om voorrijkosten te hanteren. Overigens geldt die service voor de gehele provincie Utrecht.

 • Altijd vriendelijk en behulpzaam

  Dat lijkt een vreemd pluspunt, je zou het standaard verwachten. Toch is dat vandaag de dag geen gegeven meer. Bij ISBA maken we er wel een punt van. Als loodgietersbedrijf komen we eigenlijk altijd terecht in situaties die stressvol zijn. Een daklekkage is niet leuk en niemand zit daarop te wachten. Het helpt dan om de klanten vriendelijk tegemoet te treden. Bovendien zijn we er om mensen te helpen, dat is de kern van ons bedrijf. En dat doen we graag!

 • 24/7 service

  Waar vindt u dat nog, een bedrijf wat altijd klaar voor u staat. Natuurlijk zijn wij ook mensen en hebben we ook vrije tijd nodig maar u kunt ons altijd 24/7 bereiken en we zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt, ook in weekends en avonduren.

Voor woning en bedrijf

Daklekkages komen voor op alle daken. Schuine daken, platte daken, bij woningen en bedrijfspanden. ISBA Loodgietersbedrijf helpt zowel particulieren als bedrijven in de regio Soesterberg en ver daarbuiten in geval van een daklekkage. Neem gewoon contact met ons op, we zijn snel bij u om uw probleem op te lossen.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

 • Detectie daklekkage
 • Daklekkage
 • Dakgoot lekkage
 • Kilgoot lekkage
 • Dakwerken
Loodgietersbedrijf ISBA