De daklekkage specialist voor De Bilt

Heeft u last van een daklekkage van uw woonhuis of bedrijfspand in De Bilt, dan lost ISBA Loodgietersbedrijf dit graag voor u op. We doen dat vanuit onze 15-jarige vakkennis voor transparante prijzen. We sporen uw lekkage op en pakken de oorzaak van het probleem aan.

Opsporen daklekkage

Met speciale apparatuur kunnen we de bron van de lekkage normaal gesproken eenvoudig achterhalen. Soms zit de oorzaak bij een loslatend deel dakbedekking, soms zijn er andere oorzaken zoals een lekkende dakgoot of waterafvoer die op de een of andere manier water naar binnen laat lopen. Ook dakbedekking rond schoorstenen, of luchtkoepels kunnen de boosdoener zijn. Eigenlijk kan een daklekkage zich op allerlei wijzen manifesteren. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat het lek gevonden wordt.

Repareren dakbedekking

Wanneer het probleem van de daklekkage in de dakbedekking zelf zit hangt het af van het type dakbedekking hoe we dit oplossen. Bij dakpannen zit het hem vaak in verschuivingen of vogelnesten die de oorzaak zijn. Bij platte daken kan de EPDM of bitumen dakbedekking loslaten. Ook een verstopte afvoer kan indirect de oorzaak zijn waardoor het water niet weg kan en uiteindelijk een andere uitweg zoekt. Wat de oorzaak ook is, wat voor soort dak het is, het maakt ons niet uit. Wij lossen het op.

Vele referenties daklekkage in De Bilt

ISBA Loodgietersbedrijf komt al vele jaren aan huis of bedrijf in De Bilt. Vanuit onze vestiging in Zeist zijn we snel ter plaatse, ook voor spoedklussen. We rekenen geen voorrijkosten door en we kunnen voor vaste prijzen daklekkages oplossen.

Bekijk enkele van onze referenties in De Bilt en omgeving

Prijzen daklekkage De Bilt

In ons prijsoverzicht op deze website vindt u de prijzen voor het opsporen van een daklekkage. De werkzaamheden om de lekkage op te lossen zijn erg variërend zodat we daar geen vaste prijzen voor kunnen maken. Wat we wel garanderen is een eerlijke prijs voor het werk wat we uitvoeren. We zijn een regionaal allround loodgietersbedrijf en we zijn afhankelijk van onze klantengroep. We willen ook in de toekomst u helpen met diverse loodgieterswerken. We rekenen in De Bilt geen voorrijkosten. Bovendien kunnen we altijd op korte termijn uw probleem oplossen.

Bekijk de prijzen van daklekkage

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Detectie daklekkage
  • Daklekkage
  • Dakgoot lekkage
  • Kilgoot lekkage
  • Dakwerken
Loodgietersbedrijf ISBA