U woont in Zeist of u heeft een bedrijfspand in Zeist en uw riool is verstopt? Dan kunt u kiezen om zelf uw riool te ontstoppen of een professioneel loodgieter of ontstoppingsbedrijf dit werkje te laten uitvoeren. Weet u wat het meeste gekozen wordt? Beiden.

U begint er eerst zelf aan en later haalt u er toch een ontstoppingsbedrijf bij. En eigenlijk is dat heel begrijpelijk. Als u het zelf kunt oplossen hoeft u er geen dure professional bij te halen. Toch zitten daar 2 denkfouten in (die ook weer heel begrijpelijk zijn):

 1. Het ontstoppen van een riool is niet altijd zo eenvoudig als u denkt

  Ook hier zit een volgorde in. Eerst wordt getracht met wat extra water de verstopping weg te spoelen. Daarna wordt een ontstopper gebruikt en als dat niet wilt lukken wordt de plaatselijke doe-het-zelf bezocht waar een relatief duur chemisch ontstoppingsmiddel wordt gekocht. Als dat niet wilt lukken dan zit er niets anders op om toch die professionele loodgieter in te huren. Even Googlen op “ontstoppen riool Zeist” en u vindt er wel een.

 2. Een professioneel ontstopper hoeft helemaal niet duur te zijn

  Let op het woordje “hoeft”, want inderdaad, er zijn grote verschillen tussen het ene ontstoppingsbedrijf en het andere. De algemene regel is dat wanneer u niet op voorhand de kosten van het ontstoppen van een riool kunt lezen dit later vaak tegenvalt. Ons advies: Vraag altijd eerst een prijsindicatie voordat u akkoord gaat.
  Daarover gesproken, bij ISBA Loodgietersbedrijf durven we het aan om onze prijzen gewoon open en bloot op onze website te zetten. Dat geeft direct duidelijkheid. We zijn zelf gevestigd in Zeist, het kan dus zomaar zijn dat u ons tegenkomt wanneer u op zoek bent naar die professional die uw riool vakkundig ontstopt, en dat voor een eerlijke lage prijs.

Prijs ontstoppen riool Zeist

We begrijpen het. U wilt eerst weten wat onze service kost. Hieronder vindt u onze prijzen voor het ontstoppen van riool of afvoeren alsmede een prijs voor het doorspuiten van uw riool. Heeft u echt grote spoed hiermee (gemiddelde spoed is standaard bij een verstopping weten we), dan hanteren we een extra tarief afhankelijk van het werk waar we mee bezig zijn, het tijdstip en de beschikbaarheid van loodgieter-ontstoppers.De onderstaande prijzen gelden overigens niet alleen in Zeist, deze zijn van toepassing in de gehele provincie Utrecht.

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Volop referenties in Zeist

Zoals gezegd, we komen vaak in Zeist en ons bedrijf is er ook gevestigd. We mogen dan ook al bogen op vele tevreden klanten die we in Zeist en omgeving hebben kunnen helpen met het ontstoppen van hun riool.

Op onze pagina Referenties vindt u een paar projecten die we wat meer in beeld hebben gebracht.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

 • Riool ontstoppen
 • Toilet onststoppen
 • Badkamer ontstoppen
 • Gootsteen ontstoppen 
 • Wastafel ontstoppen
 • Afvoer ontstoppen 
 • Doucheput ontstoppen 
 • Regenpijp ontstoppen 
 • Stankoverlast verhelpen 
 • Straatkolk ontstoppen
ISBA loodgieter

Wij ontstoppen uw riool in Zeist

Bekijk enkele referenties