“Is dat vocht, is dat een lek?”, zo begint het vaak. Daklekkages zijn niet direct zichtbaar wanneer ze ontstaan. Sterker nog, uw dak kan al maanden lek zijn voordat u het merkt. Natuurlijk heeft dat te maken met de hoeveelheid neerslag die uw dak moet verwerken maar ook met de bijzondere eigenschap van daklekkages waarbij het lek pas ergens zichtbaar wordt op een plaats waar u komt. Minstens zo vervelend, de plaats van de lekkage staat niet in directe verbinding met de plaats van het lek.

Wij sporen daklekkages op in Driebergen

Niet alleen in Driebergen natuurlijk, maar feit is wel dat we er vaak komen. Dat komt niet omdat er in Driebergen meer daklekkages zijn maar wel doordat wij vanuit onze vestiging in Zeist snel ter plaatse kunnen zijn. Bovendien zijn we helemaal thuis in het opsporen en repareren van daklekkages. Maar voordat we gaan repareren moeten we eerst weten waar het daklek zich bevindt. Daartoe moeten we het dak op. Bij een plat dak moet je echt het dak goed inspecteren op scheuren of naden die loszitten om de oorzaak van het euvel aan te treffen. Bij een dakpannendak kunnen we vaak op basis van de lekkage makkelijker het lek vinden.

En dan repareren natuurlijk

Normaal gesproken volstaat een klassieke dakreparatie waarbij we bij platte daken het bitumen- of EPDM dak op de plek van de lekkage weer dichten. Bij een dakpannendak is het vaak een kwestie van het verwijderen van vuil of vogelresten of het beter leggen van verschoven dakpannen. In sommige gevallen zijn rigoureuze oplossingen nodig. Wanneer een dak versleten is heeft repareren weinig zin meer. We geven dat altijd open en eerlijk aan, maar gelukkig gaat het vaak om snelle reparaties. Mocht het nodig zijn kunnen we ook het gehele dak renoveren.

De prijzen bij daklekkages

ISBA Loodgietersbedrijf staat bekend om haar duidelijke en lage prijzen. Waar mogelijk kunnen we een vaste prijs bieden maar natuurlijk is dat niet altijd mogelijk, daar vragen we begrip voor. Hier op deze website vindt u al een indicatie van de prijzen voor het oplossen van daklekkages. U vindt een aparte prijs voor de detectie van de daklekkage en een prijs voor een standaard reparatie van een daklekkage.

Neem direct contact op

Wacht niet langer, bij een daklekkage is het zaak zo snel mogelijk actie te nemen. Ons advies: Ga zeker niet zelf het dak op. Uw veiligheid gaat immers boven alles. Bovendien is het detecteren van een daklekkage, ook voor professionals, vaak nog een hele uitdaging.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Detectie daklekkage
  • Daklekkage
  • Dakgoot lekkage
  • Kilgoot lekkage
  • Dakwerken
Loodgieter voor Zeist en omgeving