Daklekkage service van Amersfoort tot Utrecht

ISBA is een allround loodgietersbedrijf met als specialisatie het detecteren en oplossen van daklekkages. We zijn actief in de gehele provincie waarbij we natuurlijk ook regelmatig daklekkages oplossen in Amersfoort. Nu zijn er vele loodgietersbedrijven actief in Amersfoort.

De vraag die we ons hier zelf maar eens stellen is waarom u een beroep op ons zou moeten doen. Zijn we beter, goedkoper, sneller? Die overtreffende trappen laten we graag over aan onze klanten. Laten we het hier maar nuchter en open houden.

Waarom bij daklekkage in Amersfoort ISBA contacteren?

 1. Echte specialisten in daklekkages en dakwerken

  Met vele jaren ervaring in het oplossen van daklekkages durven we rustig zeggen dat we ons vak van haver tot gort kennen. We zijn niet alleen thuis in het detecteren en repareren van het lek op zich, we hebben ook alle materialen en kennis in huis om volledige nieuwe dakbedekking aan te brengen.

 2. Helder in prijzen

  Er zijn niet veel loodgietersbedrijven die op voorhand een indicatie van de prijs durven te geven. Wij begrijpen dat, het is ook niet makkelijk. Toch vindt u op onze website een inzage in de kosten die u kwijt kan zijn bij het oplossen van daklekkages. Bekijk de kosten van daklekkage hier.

 3. Snel ter plaatse in Amersfoort

  We richten ons specifiek op de provincie Utrecht waardoor we onze service op peil kunnen houden. Als het moet zijn we binnen 30 minuten in Amersfoort aanwezig bij spoedklussen. Dat is bij daklekkages gelukkig meestal niet het geval. Maar dan nog, u wilt geen weken wachten totdat het lek verholpen is.

 4. Geen voorrijkosten voor Amersfoort

  We houden niet van verborgen kosten. Voorrijkosten horen nu eenmaal bij ons vak. Wanneer het een reguliere klus is komen we gewoon bij u langs, nemen het werk op en we gaan aan de slag. Dat hoeft geen voorrijkosten met zich mee te brengen. Overigens geldt deze service voor de gehele provincie Utrecht, niet alleen voor Amersfoort.

Vragen is gratis, bel ons gewoon op!

Heeft u een vraag over een daklekkage, bel ons gerust op. Meestal wordt een daklekkage gedetecteerd door vocht of water op de bovenste verdieping, maar zelfs dat hoeft niet zo te zijn. Het vocht kan zich ook via een minder voor de hand liggende weg openbaren. We begrijpen dan ook dat u met vragen kunt zitten of het vocht of water dat u aantreft misschien van een daklekkage komt of een andere oorzaak heeft.

Ook in die praktische situatie zit u goed bij ISBA. Als allround loodgietersbedrijf zijn we helemaal thuis in de wereld van vocht, lekkages, verstoppingen en verwarming. Allemaal zaken die tot lekkages kunnen leiden en niet altijd direct duidelijk zijn. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

 • Detectie daklekkage
 • Daklekkage
 • Dakgoot lekkage
 • Kilgoot lekkage
 • Dakwerken
Loodgietersbedrijf ISBA
Dakgoot lek