Wij ontstoppen uw wc in Zeist, maar u mag het ook zelf proberen

Als loodgietersbedrijf en ontstoppingsbedrijf uit Zeist worden we in onze eigen woonplaats vaak geconfronteerd met een verstopte wc. Wij kunnen uw wc snel en vakkundig ontstoppen. We doen dat graag, goed en goedkoop (al zeggen we het zelf). Kijk maar eens naar onze prijzen hier onderaan de pagina. Toch begrijpen we dat u eerst zelf aan de gang wilt gaan, nou ja willen, laten we het een soort doe-het-zelf drang noemen die wij helemaal kunnen begrijpen. Daarom hier enkele tips, van Zeistenaar tot Zeistenaar.

Tip 1: Trek uw rubberen handschoenen aan

Sowieso een goed idee, maar wat we hier bedoelen is dat u wellicht in de wc afvoer een verstopping kunt voelen die u kunt verwijderen. Dat kan het geval zijn wanneer de verstopping dichtbij de wc afvoer is. Het is het proberen waard.

Tip 2: Gebruik een wc ontstopper

Hier is het de kunst om vacuüm te trekken op uw wc afvoer. Let op: dat doet u in het water. Wanneer u dat met lucht wilt doen werkt het niet. U moet er dus voor zorgen dat er voldoende water in de wc pot staat. Meestal geen probleem bij een verstopping natuurlijk.

Tip 3: Een ijzerdraadje gebruiken? Liever niet

Lijkt logisch, om met een langer ijzerdraadje de verstopping door te prikken. Het lukt helaas meestal niet. Vaak drukt u de verstopping gewoon verder, als u er al bij kunt.

Tip 4: Tuinslang erop zetten

Een ietwat gedurfde onderneming, uw wc is immers verstopt. Meer water is dan niet de beste oplossing. Toch kan het wel eens helpen wanneer u een klein gaatje vindt waardoor de rest van de verstopping uiteindelijk mee weggespoeld kan worden. Helpt het vaak? Valt tegen, maar u mag het altijd proberen.

Tip 5: Chemische reiniger gebruiken? Kan het probleem verergeren

Chemische reinigers kunnen werken, maar vaak niet. Bovendien zijn ze erg agressief, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw riool en afvoer. Lijmverbindingen kunnen aangetast worden waardoor u van de regen in de drup kunt komen (of iets soortgelijks).

Tip 6: Grootmoeders recept

Een alternatief voor een chemische ontstopper is de een mengsel van soda en azijn. Wanneer u dat samen in uw wc gooit ziet u een interessant bruisend effect ontstaan. Gooi er heet water over en het spulletje kan zich een weg banen door de verstopping.

Tip 7: Misschien toch een ontstoppingsbedrijf bellen?

Goed idee, misschien had u dat al eerder moeten doen maar dan had u wellicht altijd de twijfel gehouden dat u het ook zelf had kunnen oplossen. Bovendien, het is best leuk werk, vinden wij toch…

Maar wat kost dat niet, een wc ontstoppen in Zeist?

Ja, dat is een goeie vraag. En meestal blijft het bij vragen want antwoorden vindt u zomaar niet. Toch niet vooraf, klip en klaar. Bij ons wel. We houden wel van transparantie in prijzen. Duidelijk voor de klant, maar ook voor ons. Hieronder dus de prijzen van de standaard opstoppingen. Die prijzen gelden in Zeist, maar ook in de gehele provincie Utrecht.

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Ook voor andere problemen met afvoer of riool

Als allround loodgietersbedrijf kunt u een beroep doen op onze brede kennis van het ontstoppings- en loodgietersvak. Soms ligt de oorzaak van uw verstopte wc bij een probleem verderop in uw riool. Wij kunnen dat detecteren en oplossen. Zelfs wanneer nieuwe rioolleidingen moeten worden aangelegd kunnen we dat zonder problemen uitvoeren. Dat is wel een voordeel, we hebben verstand van afvoeren, leidingwerk, lekkages en nog veel meer.

We zijn snel ter plekke in Zeist

We proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk te helpen. Natuurlijk is het makkelijk dat we zelf ook een vestiging in Zeist hebben maar die snelheid willen we in geheel Utrecht waarmaken. Natuurlijk zijn we vaak bezig op andere adressen, maar als het echt spoed is kunnen we er een spoedklus van maken. Laat dat zeker weten wanneer u ons contacteert.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen
wc ontstoppen

Wij ontstoppen uw wc in Zeist

Bekijk enkele referenties