Aanbrengen en herstellen dakbedekking

Isba Loodgietersbedrijf is ook gespecialiseerd in dakbedekking. Wij brengen nieuwe bedekking op uw dak aan en herstellen of vervangen bestaande dakbedekking. Onze dak-service is compleet, we herstellen ook dakgoten en u kunt ook terecht voor preventief onderhoud aan uw dak.

Dakreparatie bij lekkage

Niets is zo vervelend als een lekkend dak. Een dak lekkage kan voor veel waterschade zorgen. Wanneer u een lekkage ontdekt kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij detecteren de lekkage en zorgen voor een adequate oplossing. Soms bestaat die uit het herstellen van de bestaande bedekking van uw dak, in andere gevallen vervangen wij het lekkende deel. Lekkage kan ook ontstaan door een verstopte afvoer van regenwater, wij lopen dan de afvoer na en herstellen koper-, lood- of zinkwerk.

Aanbrengen nieuwe dakbedekking

Soms is een herstelling van uw dak niet meer mogelijk of niet verstandig. Wij brengen compleet nieuwe bedekking op uw dak aan van hoogwaardige A-kwaliteit. Vaak is dat een EPDM of bitumen dakbedekking maar ook oplossingen in kunststof of PVC zijn mogelijk. Daarnaast leveren en plaatsen wij nieuwe daken voorzien van dakshingles of looddaken compleet met eventueel nieuwe dakgoten.

Preventief onderhoud aan uw dak

Isba Loodgietersbedrijf kan op regelmatige wijze onderhoud aan uw dak uitvoeren. Dakgoot reiniging, controle van de bestaande dak en herstellen van loszittende dakbedekking zijn zaken die tijdens regulier onderhoud uitgevoerd kunnen worden.

Actief in provincie Utrecht en Het Gooi

Isba Loodgietersbedrijf is gevestigd in Zeist en is voornamelijk actief in de provincie Utrecht en de regio ‘t Gooi. Wij zijn altijd snel ter plaatse om uw problemen op te lossen. U kunt 7 dagen per week een beroep op onze service doen.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Alle soorten dakbedekking
  • Shingles
  • Bitumen dakbedekking
  • Kunststof, EPDM & PVC
  • Looddaken
  • Zinken dakgoten
  • Koper -lood en zinkwerk
  • Hemelwaterafvoer herstellen / vervangen
  • Dakgoot reiniging

Op zoek naar duurzame oplossingen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vakmanschap in dakbedekking

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw dakspecialist voor de provincie Utrecht

dakrenovatie loodgieter
dakgoot herstellen