Daklekkage in de provincie Utrecht?

Een lekkend dak, er is maar weinig in huis wat vervelender is. We zien vaak dat men een klein lek op de koop toeneemt. Niet doen, elk lek veroorzaakt weer verdere schade mits het niet tijdig wordt opgelost. Moet u dan zelf het dak op? Natuurlijk niet. Wij detecteren de daklekkage en lossen het direct op. Dat doen we al vele jaren in de gehele provincie Utrecht.

Thuis in de provincie Utrecht

ISBA Loodgietersbedrijf is actief in de gehele provincie Utrecht. We hebben diverse vakbekwame loodgieters in dienst die de gehele provincie doorkruisen. We kunnen dan meestal ook snel bij u aanwezig zijn, zeker wanneer het om een spoedklus gaat, bijv. bij een grote lekkage die zich plots voordoet.

Het voordeel van een echt loodgietersbedrijf

ISBA is een allround loodgietersbedrijf die helemaal thuis is in de wereld van lekkages, verstoppingen en dakwerken. We zijn gewend om op schuine en platte daken te werken, we weten waar we moeten zoeken en we hebben normaal alle materiaal bij om het lekkend dak direct te repareren.

Wat kost het repareren van een daklekkage?

We zijn daar transparant in. Hieronder vindt u vaste prijzen voor het opsporen van de daklekkage en de reparatie ervan.

Opsporen daklekkage: Opsporen lekkage waterleiding: Reparatie daklekkage:
€ 75,- excl. BTW

€ 90,75 incl. BTW

€ 80,- excl. BTW

€ 96,80 incl. BTW

€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

Geen voorrijkosten provincie Utrecht

Voor het repareren van daklekkage hanteren we geen voorrijkosten. Voor avond- en weekendwerk hanteren we bijzondere tarieven die u terugvindt op onze Prijspagina Loodgieterswerk.

Dakgootlekkage en kilgootlekkage

Een veel voorkomende daklekkage is een lekkage aan dakgoot of kilgoot. Ook deze kunnen lekken waarbij de lekkage niet buiten maar binnen zichtbaar is. Vooral de kilgoot (de goot tussen 2 dakdelen) kan wel eens voor problemen zorgen. Bij de detectie van de daklekkage komen deze lekken vaak aan het licht.

Ook voor grote klussen en dakwerken

Wanneer de daklekkage een diepere structurele oorzaak heeft dan kunt u ook een beroep op ons doen. Wij kunnen daken in zijn geheel vernieuwen, we kunnen nieuwe dakbedekking aanbrengen in bitumen, kunststof, EPDM en lood. Hiervoor maken we graag een duidelijke prijsopgave.

Neem direct contact op

Wacht niet langer, bij een daklekkage is het zaak zo snel mogelijk actie te nemen. Ons advies: Ga zeker niet zelf het dak op. Uw veiligheid gaat immers boven alles. Bovendien is het detecteren van een daklekkage, ook voor professionals, vaak nog een hele uitdaging.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Detectie daklekkage
  • Daklekkage
  • Dakgoot lekkage
  • Kilgoot lekkage
  • Dakwerken

Daklekkage service in: