Een ontstopping van een riool is natuurlijk erg vervelend. Niet alleen spoelt het water minder goed weg, het kan ook nog eens voor onaangename geurtjes in huis zorgen. Om er zeker van te zijn dat een riool ontstoppen goed uit wordt gevoerd, is het verstandig om tijdens deze klus een vakman in te schakelen. ISBA Loodgietersbedrijf beschikt over alle nodige kennis, ervaring en materiaal om ook uw riool goed door te laten spoelen. Of het nu gaat om een algemene check of groot onderhoud, in alle gevallen helpen we u graag verder.

Een riool ontstoppen wordt eenvoudig en snel voor u uitgevoerd

Voordat we beginnen met een riool ontstoppen, inspecteren we uw riool aandachtig en gaan we op zoek naar de aard van de verstopping. Hebben we deze gevonden? Dan gaat een vakman aan de slag om de juiste oplossing toe te passen op uw riool. We zien direct of het gaat om een tijdelijke verstopping of een structurele verstopping en bieden hier een behandelplan op maat voor aan. Na deze inspectie leggen we de aard van het probleem uitgebreid aan u uit en weet u direct waar u precies aan toe bent. U komt hierdoor nooit voor onverwachtse verassingen te staan. En dat is natuurlijk wel zo fijn! Benieuwd naar wat het ontstoppen van uw riool ongeveer gaat kosten? We hebben het u makkelijk gemaakt en een overzicht van de prijzen online gezet. Uiteraard geven we u graag een gedetailleerde offerte als u contact met een van onze medewerkers opneemt.

Met wat voor soort rioolontstopping heeft u te maken?

Wist u dat een rioolontstopping in verschillende varianten voor kan komen? Veel mensen denken standaard aan een toilet of een afvoer dat verstopt is, maar een regenpijp die geen water meer doorlaat is ook een veelvoorkomende oorzaak. Om wat voor geval het ook bij u gaat, wij pakken graag uw probleem met beide handen aan.

Een riool doorspuiten is bij ons in goede handen

Veel mensen uit de regio Utrecht en ’t Gooi weten ons al te vinden. Maakt u binnenkort ook een keer gebruik van onze dienstverlening? Voor meer informatie over de werkwijze voor een riool doorspoelen, neemt u eenvoudig en snel contact met ons op. Bel met een van onze specialisten of stuur een e-mail. Ons team is werkzaam in onder meer Leusden, Zeist, Amersfoort, Nieuwegein, Houten, De Bilt, Bilthoven, Soesterberg en Baarn.

Contacteer ons bij een verstopte afvoer of riool in Amersfoort

Een belletje, een mail, ons contactformulier, u kunt alle dagen van de week op alle uren contact met ons opnemen bij een ontstoppingsvraag. Ons advies: Ga niet zelf aan de gang, het ontstoppen van een afvoer is vakwerk waarin u wellicht aan de verkeerde oplossingen denkt.

Bel 030-7512206 of ga naar onze contactpagina.

Ontstopping

van riool, toilet, doucheput, keukenafvoer, regenwaterafvoer

Riool doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 130,- excl. BTW

€ 157,30 incl. BTW

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Amersfoort

Bekijk enkele referenties
verstopte afvoer keuken amersfoort