Wanneer u een loodgieter in Utrecht met spoed nodig heeft

Loodgieterswerk is vaak spoedwerk, helaas is dat niet anders. Meestal worden wij als loodgietersbedrijf pas gebeld als het spreekwoordelijke water tot aan de lippen staat. Dat nemen wij u niet kwalijk overigens. Het is gewoon zo dat problemen zich acuut voordoen of zich ineens openbaren (terwijl de oorzaak misschien al tijden aanwezig is). Logisch dus dat wij onze service moeten aanpassen op spoedklussen. ISBA Loodgietersbedrijf biedt dan ook een razendsnelle spoedservice voor de stad én provincie Utrecht.

Wanneer wordt loodgieterswerk een spoedklus?

Er zijn tal van problemen te noemen waarbij in meer of mindere mate sprake is van spoed. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Een daklekkage met veel waterschade
  Daklekkages zijn er in alle vormen. De meeste daklekkages zijn geen spoed klussen voor een loodgieter maar soms kan de lekkage zodanig zijn dat enige mate van spoed gewenst is.
 • Waterleiding lekkage
  Ook hier geldt dat de mate waarin de spoed bepaalt. Hoe dan ook is een waterleiding lekkage iets om snel aan te pakken. Vaak gaat het water er met druk uit en de schade neemt dan ieder moment toe.
 • Verstopt toilet
  Wie kent het niet, een verstopt toilet. Toch is het vaak iets wat spoed vraagt. Ineens niet meer naar het toilet kunnen gaan omdat de afvoer verstopt zit is al gauw een prangende kwestie.
 • Riool verstopt
  Schaar dit ook maar direct in het rijtje van spoedklussen. Zonder afvoer geen toevoer meer en dus stokken zaken als toiletgebruik of watergebruik.
 • Storing aan CV installatie
  Tja, een verwarming die afslaat in hartje winter. Dat is toch verre van leuk. Zeker wanneer er jonge kinderen en oudere mensen aanwezig zijn. Maar laten we eerlijk zijn, in de kou gezet worden door uw CV installatie is nooit een feest.

Onze loodgieter spoed service voor Utrecht

Na de melding van de storing wordt direct ingeschat hoeveel spoed gewenst is. Wanneer het echt gaat om een spoed loodgietersklus dan proberen we binnen 30 minuten aanwezig te zijn in Utrecht stad of provincie. De service van ISBA Loodgietersbedrijf beslaat de gehele provincie Utrecht. Daarom gelden onze spoedservice voor de gehele provincie Utrecht.

Speciale tarieven voor avond- en weekend klussen

Ook in de avonduren en in de weekends kunt u een beroep doen op ISBA Loodgietersbedrijf. Problemen kunnen zich immers elk moment van de dag (en nacht) voordoen. Wanneer het echt om een spoedsituatie gaat in de provincie Utrecht staan wijn klaar voor u. We hanteren wel speciale tarieven voor avondwerk: +15% op het normale uurtarief en voor zaterdag en zondag is dat +150%.

Met spoed uitgevoerd in Utrecht

Hieronder enkele voorbeelden van spoedklussen in Utrecht. Op de eerste foto ziet u een verstopt afvoer van een toilet. De oorzaak waren plastic delen van de geurverfrisser die in de afvoer zich opgehoopt hadden. Oppassen daarmee dus! We hebben met spoed dit verholpen. Op de tweede en derde foto vindt u een waterleiding lekkage in Utrecht. We hebben de leiding en de kraan vervangen. Waterleiding lekkages zijn bijna altijd spoedklussen vor loodgieters.

Heeft u met spoed een loodgieter in Utrecht nodig, bel direct!

U kunt ons via het contactformulier van deze website contacteren. Voor echt spoedwerk kunt u ook direct bellen op ons noodnummer 06-55166921.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Bel direct 06-55166921

Met spoed een loodgieter in Utrecht nodig? ISBA Loodgietersbedrijf zorgt voor een snelle service!

Vakmanschap in loodgieterswerk

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw loodgieter voor de provincie Utrecht