Daar zit u dan met een daklekkage!

De constatering van een lekkend dak is niet fijn. Om het nog erger te maken, waarschijnlijk ziet u ergens water lekken of vindt u een natte plek in uw plafond of op uw wanden. Maar gaat het dan om een daklekkage? Dat is de eerste vraag. Het kan ook om een lekkende waterleiding of verwarmingsleiding gaan. Geen paniek, wat het ook is, wij lossen het op, en sneller dan u denkt!

Topservice bij daklekkage in Bunnik

ISBA Loodgietersbedrijf richt zich op de gehele provincie Utrecht. Vanuit onze vestiging in Zeist zijn we snel ter plaatse in Bunnik. Bovendien kunt u als inwoner of bedrijf in Bunnik genieten van onze 24/7 service. Wij werken ook in avonden en weekends wanneer dat echt nodig is. Bij de meeste daklekkages is grote spoed echter niet nodig, maar een soort van gemiddelde spoed wel. U wilt natuurlijk dat het lek zo snel mogelijk gestopt wordt.

Goedkoop uw daklekkage in Bunnik verhelpen

Op de eerste plaats hoeft u geen voorrijkosten te plaatsen als inwoner van de regio Bunnik. Dat is de eerste win. Maar natuurlijk is het nog belangrijker dat wij uw probleem gewoon voor een eerlijke prijs oplossen. En dat doen we. Sterker nog, daar waar mogelijk hanteren we vaste lage prijzen voor bepaalde diensten. Zo hanteren we een vast tarief voor het opsporen van een daklekkage.

Ook bij reparaties aan uw dak

Soms is er meer nodig dan het oplossen van een daklekkage. Het kan zijn dat uw dakbedekking is versleten of dat er een gedeeltelijke dakreparatie nodig is. Geen probleem voor ISBA Loodgietersbedrijf! We hebben alle vakkennis in huis om alle platte daken en schuine daken te repareren. Ook voeren we waar nodig een noodreparatie aan uw dak uit om het directe lek te verhelpen.

Neem contact op

Bent u woonachtig in Bunnik, heeft u een bedrijfspand in Bunnik en denkt u last te hebben van een daklekkage. Bel ons op of gebruik het contactformulier op deze website. U kunt ons direct bereiken en we helpen u snel, vakkundig en vaak veel goedkoper dan u in eerste instantie zou denken!

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
ISBA loodgieter
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Detectie daklekkage
  • Daklekkage
  • Dakgoot lekkage
  • Kilgoot lekkage
  • Dakwerken
Loodgietersbedrijf ISBA