Loodgieterswerk

Voor alle loodgieterswerk kunt u bij ons terecht

Voor meer informatie naar onze

Loodgieters pagina

Verwarming

Verwarming en warm water voorziening

Meer over verwarming op onze

Verwarming pagina

Dakbedekking

Dakbedekking onderhouden, herstellen of vervangen

Meer over dakbedekking op onze

Dakbedekking pagina

ISBA is uw vakkundige, betrouwbare en betaalbare loodgieter voor Houten. In de loop der jaren hebben we al vele particulieren en zakelijke klanten in Houten geholpen met onze kennis en kunde. Bij vervelende storingen, verstoppingen of lekkages zijn wij altijd met spoed beschikbaar. Hierbij beschikken wij over alle benodigde kennis en moderne apparatuur om het probleem snel en adequaat op te lossen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

U kunt op ons een beroep doen als allround loodgietersbedrijf in Houten op onze brede inzetbaarheid. Aan de ene kant rukken we vaak uit voor spoedklussen als verstoppingen van afvoeren of leidingwerk, lekkages en problemen met uw verwarmingsinstallatie.

We plaatsen nieuwe CV-ketels, maar ook voor het renoveren van complete badkamers inclusief tegelwerk staan wij voor u klaar. Hieronder een kleine opsomming van onze vele werkzaamheden:

Lage prijzen voor Houten en omgeving

De klant staat centraal bij ons kleine loodgietersbedrijf. We geven niet alleen die aandacht aan de uitvoering van onze werkzaamheden maar ook voor de totaalprijs van onze service. Onze prijsstelling is gemiddeld lager dan die van onze collega’s en eerlijk. We voeren ons werk uit zonder overbodige overheadkosten voor het uitvoeren van ons werk. Kortom, ISBA Loodgietersbedrijf is duidelijk en open in haar prijzen. U treft op deze website  een aparte webpagina aan waarin we zoveel mogelijk vaste loodgietersprijzen hanteren voor diverse loodgietersklussen. Bekijk hier onze tarieven.

Met spoed een loodgieter in Houten nodig?

Loodgieterswerk is vaak spoedwerk. Vooral wanneer het gaat om het echte loodgieterswerk zoals het verhelpen van lekkages of het ontstoppen van uw toilet of een CV-installatie die u in de kou laat staan. Binnen 30 minuten staan wij normaliter bij u aanwezig in geval van een spoedeisende klus. Bereik ons via het vaste telefoonnummer of bel naar ons mobiele nummer 06-55166921, wanneer we bezig zijn met een andere klus. Dus ook wanneer u een loodgieter in Houten met spoed nodig heeft zit u bij ons goed!

Ervaring in de gehele regio

ISBA Loodgieters is een allround loodgietersbedrijf gevestigd in Zeist. Echter zijn wij actief in de gehele regio, bijvoorbeeld in Nieuwegein, Utrecht, Driebergen, Doorn, Soesterberg, Bilthoven, Baarn, Soest, De Bilt, Amersfoort en uiteraard Houten.

Direct een beroep doen op ISBA loodgietersbedrijf?

Heeft u een loodgieter nodig, wordt u geconfronteerd met een spoedeisend probleem zoals een lekkage of een verstopping? Bel ons gewoon op of vul het contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Bel direct 06-55166921

Vakmanschap in loodgieterswerk

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw loodgieter voor de provincie Utrecht

Bekijk referenties regio Zeist
CV ketel geplaatst door uw loodgieter in Zeist