Een verstopt riool, een WC die niet meer doorspoelt, een verstopte afvoer of dakgoot? Niet leuk! Woont u in Utrecht, de stad Utrecht of de provincie, dan hoeft u niet in paniek te geraken. ISBA Loodgietersbedrijf staat snel voor uw deur en lost uw verstopping op.

Ontstoppingsbedrijf Utrecht, goed en goedkoop

Goed en goedkoop? Gaat dat samen? Ja, dat kan zeker. ISBA Loodgietersbedrijf richt zich volledig op Utrecht waardoor we niet alleen snel ter plaatse kunnen zijn voor het ontstoppen van riool of afvoer, we kunnen dat ook tegen een scherp tarief. Kwestie van keuzes maken. We zijn geen groot ontstoppingsbedrijf met veel personeel en dure vrachtwagens. We beschikken over 6 vakkundige loodgieters/ontstoppers die met vele jaren ervaring en praktische kennis uw afvoer ontstoppen.

Een ontstoppingsbedrijf met eerlijke prijzen

ISBA Loodgietersbedrijf hanteert duidelijke en eerlijke prijzen in ontstoppingen. Alleen daarin al onderscheiden we ons van vele concurrenten ontstoppingsbedrijven die u vaak vertwijfelend achterlaten met een gepeperde rekening. Wat zijn onze tarieven? Hieronder een overzicht van de prijzen die we als ontstoppingsbedrijf in de provincie en stad Utrecht hanteren:

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenavoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Ontstoppen van riool, afvoer, toilet en regenpijp

U kunt bij ons terecht voor elke verstopping van afvoer of riool. Onze vakmensen weten hoe ze snel een afvoer of riool kunnen ontstoppen. We hebben alle materialen bij ons zodat we u direct kunnen helpen. Minstens zo belangrijk: Wij kunnen snel ter plaatse zijn. Ons doel is om binnen 30 minuten bij u te zijn wanneer u een spoedsituatie heeft vanwege een verstopping.

Duidelijk, goedkoop en vakkundig ontstoppen in Utrecht

Als ontstoppingsbedrijf worden we geconfronteerd met allerlei soorten verstoppingen. We ontstoppen uw wc, afvoer, riool, regenpijp, doucheput. De ene verstopping vergt wat meer tijd dan de andere, toch hanteren we vaste lage prijzen. Onze klanten zijn immers gebaat bij 100% duidelijkheid. ISBA Loodgietersbedrijf werkt voor bedrijven en particulieren in de gehele regio Utrecht. Naast ontstoppingsbedrijf zijn we ook een allround loodgietersbedrijf, die brede kennis komt ons regelmatig van pas bij het ontstoppen van riool of afvoer. Dus, heeft u een verstopte afvoer of riool, wij komen snel om het probleem te verhelpen.

Bel 030-7512206 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Utrecht

Bekijk enkele referenties
Ontstoppen riool Utrecht