Als ontstoppingsbedrijf zijn we gewend aan spoedoproepen, dat hoort bij het vakgebied. Als allround loodgietersbedrijf zijn we sowieso gewend aan spoedklussen zeker wanneer het gaat om grote lekkages of problemen met uw CV installatie. Toch is een verstopt riool, toilet of afvoer van douche, bad of regenwater minstens zo vervelend. Als ervaren ontstoppingsbedrijf zijn we daar helemaal op ingericht.

We zijn binnen 30 minuten bij uw woning of bedrijf in Soesterberg zodat we direct kunnen beginnen met het opsporen van de verstopping en het ontstoppen ervan.

Vaste tarieven ontstopping in Soesterberg

ISBA Loodgietersbedrijf richt zich volledig op de provincie Utrecht waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn voor het ontstoppen van afvoer of riool. Die regionale focus heeft ook een invloed op onze prijzen. We werken met een 6-tal ervaren loodgieter-monteurs die altijd wel ergens in uw buurt aan het werk zijn. Onze verplaatsingskosten zijn dus laag. We hoeven daardoor geen voorrijkosten door te berekenen en we kunnen zelfs met eenduidige vaste prijzen werken.

De laagste prijzen voor ontstopping in Soesterberg?

Wij denken van wel, anders horen we het graag. Hieronder vindt u onze vaste tarieven voor diverse ontstoppingswerkzaamheden. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten.

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Maar wat als uw probleem een andere oorzaak heeft?

Het komt voor dat alles lijkt op een eenvoudige verstopping van uw leiding, afvoer of riool. Toch kan er iets anders aan de hand zijn. ZO kan door een grondverzakking uw rioolafvoer doorgezakt zijn waardoor verstoppingen regelmatig kunnen terugkeren. Ook kan een lekkage de oorzaak van een verstopping zijn.

Een ander probleem kan zijn dat de verstopping gezorgd heeft voor lekkage waardoor extra schade is ontstaan aan bijv. uw dak doordat regenwater niet weg kon lopen. Zijn dat zaken om bang voor te zijn? Niet echt, op de eerste plaats komt het niet zoveel voor, meestal is er sprake van echte verstoppingen. Op de tweede plaats zijn we als allround loodgietersbedrijf perfect in staat om ook die extra problemen op te lossen.

Bel 06-55166921
of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Soesterberg

Bekijk enkele referenties
ISBA loodgieter