Binnen 30 minuten in Baarn bij verstopt riool

Als het moet (en soms moet het bij een verstopt riool) dan zijn we binnen 30 minuten bij u in Baarn. Die service kunnen we bieden omdat we altijd in uw omgeving werken. ISBA Loodgietersbedrijf richt zich expres op de provincie Utrecht zodat we onze klanten snel kunnen helpen. Minsten zo belangrijk: We berekenen geen voorrijkosten voor onze rioolservice.

De oorzaken van een verstopt riool

Het zijn de alledaagse dingen die vaak voor een verstopping van uw riool zorgen. Hier zetten we een aantal van die oorzaken op een rij:

 1. Vet verstopt riool

  Vet en water gaan niet goed samen. Het lost niet op en klontert samen. Na verloop van tijd kan dit uw riool verstoppen.

 2. Verzakking van uw riool

  Toch ook een van de belangrijke oorzaken, een verzakt riool. Wanneer uw riool verzakt kan de leiding loskomen of geblokkeerd raken waardoor er geen goede afvloeiing van het afvalwater meer mogelijk is. De oplossing is vaak een nieuwe riool afvoer plaatsen. We hebben dat al verschillende keren moeten uitvoeren in Houten.

 3. Boomwortels

  Niets mis met bomen maar eigenlijk horen ze niet thuis boven uw rioolafvoer. Vaak heeft u niet in de gaten wat er allemaal onder uw tuin loopt maar een boomwortel kan uw riool wegdrukken en het gewicht van de boom kan voor een verzakking verzorgen.

 4. Vaste voorwerpen die in uw afvoer terecht komen

  Denk aan niet-afbreekbare doeken, speelgoed, poetsdoeken en ga zo maar door. We komen van alles tegen wat de normale doorgang van uw riool kan blokkeren.

 5. Een riool wat slecht is aangelegd

  Helaas, het komt nog steeds voor, ook bij nieuwbouw, een niet vakkundig aangelegd riool. Ook in Baarn hebben we hier ervaring mee. Het probleem is vaak het niet goed maken van verbindingen en bochten en het komt ook voor dat het riool wel goed is aangelegd maar dat bij de nieuwbouw zware machines het nieuwe riool toch laten verzakken.

Lage prijzen voor ontstoppen riool in Baarn

ISBA Loodgietersbedrijf is vaak goedkoper dan andere ontstoppingsbedrijven. Vergelijk onze prijzen maar eens met die op andere websites. Dat zal overigens al moeilijk gaan want de meeste van onze collega’s zijn niet zo open in hun prijsvoering. Het is ook niet makkelijk om vaste tarieven te bepalen voor ontstoppingsklussen maar we vinden dat u als klant er mee geholpen bent. Bekijk hier de tarieven voor het ontstoppen en doorspuiten van uw riool.

Contacteer ons bij een verstopt riool in Baarn

Een belletje, een mail, ons contactformulier, u kunt alle dagen van de week op alle uren contact met ons opnemen bij een ontstoppingsvraag. Ons advies: Ga niet zelf aan de gang, het ontstoppen van een riool is vakwerk waarin u wellicht aan de verkeerde oplossingen denkt.

Bel 06-55166921 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

 • Riool ontstoppen
 • Toilet onststoppen
 • Badkamer ontstoppen
 • Gootsteen ontstoppen 
 • Wastafel ontstoppen
 • Afvoer ontstoppen 
 • Doucheput ontstoppen 
 • Regenpijp ontstoppen 
 • Stankoverlast verhelpen 
 • Straatkolk ontstoppen
ISBA loodgieter

Wij ontstoppen uw riool in Houten: Snel + vakkundig + goedkoop

Bekijk enkele referenties