Riool en afvoeren ontstoppen in Doorn?

ISBA Loodgietersbedrijf voor regio Doorn is naast het algemene loodgieterswerk gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool, toilet en andere afvoeren. We doen dat vakkundig, snel en goedkoop. Ook buiten de normale werkuren kunt u een beroep doen op onze ontstoppingsservice. We zijn normaal binnen 30 minuten aanwezig in Doorn en de directe omgeving.

Vakmanschap in ontstoppingen

Met 15 jaar ervaring in loodgieterswerk en ontstoppingen weten we hoe we allerhande verstopte afvoeren moeten aanpakken. We doen dat op een milieuvriendelijke wijze zonder aantasting van uw leidingen en afvoeren.

Snel in Doorn

Vanuit onze vestiging in Zeist zijn we snel aanwezig in Doorn. Bovendien hebben we altijd mensen beschikbaar wanneer we bezig zijn met andere klussen. Een verstopt riool of toilet is erg vervelend en we begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Goedkoop laten ontstoppen, kan dat nog?

Je zou bijna denken dat loodgieters en ontstoppingsbedrijven onbetaalbaar zijn geworden. In de media wordt vaak gesproken over een structureel tekort aan echte vakmensen in onze branche. Dar zal zeker een kern van waarheid in zitten, toch wil dat niet direct zeggen dat we maar kunnen rekenen wat we willen. Sterker nog, ISBA Loodgietersbedrijf is bewust erg transparant over haar prijzen.

Hieronder de prijzen van onze ontstoppingsservice:

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Van riool tot gootsteen laten ontstoppen

We ontstoppen werkelijk alle afvoeren in uw woning of bedrijf in Doorn. Natuurlijk komt het ontstoppen van riool en toilet het meeste voor. Vergeet echter ook niet de gootsteen of doucheput, ook die kunnen makkelijk verstopt geraken en soms kun je daar wat moeilijker bij. Voor ons geen probleem, we weten hoe we afvoeren snel en vakbekwaam kunnen ontstoppen.

Doorspuiten van riool

Vooral bij bedrijven kunnen we op regelmatige wijze het riool doorspuiten. Dat doien we vaak in publieke gebouwen en horeca gelegenheden waar het riool intensief wordt gebruikt. Voorkomen is daar vaak beter dan genezen, want een verstopt riool in een intensief gebruikt gebouw is niets iets waar je op zit te wachten.

Woonachtig in Doorn en een verstopte afvoer? Even bellen!

Maar mailen mag ook natuurlijk. Wat u maar wilt. U kunt ons 24/7 bereiken, vaak direct telefonisch en natuurlijk altijd via het contactformulier op deze website.

Bel 06-55166921
of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen
loodgieterswerk

Het ontstoppingsbedrijf voor Doorn

Bekijk enkele referenties
Ontstoppen van een riool in Utrecht