Voor de omgeving Bilthoven biedt ISBA vaste prijzen voor het ontstoppen van toilet, riool en andere afvoeren. Lage vaste prijzen dus zodat u direct duidelijkheid heeft over onze prijsstelling. Een ander pluspunt: u betaalt geen voorrijkosten. Bovendien kunnen we altijd snel bij u zijn vanuit onze vestiging in Zeist.

Ontstoppen van uw riool of afvoer, snel, goed en goedkoop

ISBA Loodgietersbedrijf heeft vele jaren ervaring in het ontstoppen van alle afvoeren. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een verstopt riool of een afvoerleiding van hemelwater, u kunt rekenen op onze snelle service. Binnen 30 minuten proberen we bij u in Bilthoven te zijn. Dat kunnen we waarmaken omdat we als ontstoppingsbedrijf ons richten op uw omgeving. We zijn dus altijd dichtbij u aan het werk.

Riool doorspuiten in Bilthoven voor € 195,-

Is uw riool verstopt of wilt u uw rioolafvoer een keer goed laten door spuiten dan kunnen we dat snel en vakkundig doen. Voor een vast bedrag van € 195,- excl. BTW komen we bij uw woning of bedrijf in Bilthoven langs. We spuiten het riool met hoge druk door en zorgen voor een schone afwerking.

Alle prijzen ontstopping voor Bilthoven en regio Utrecht

Als ontstoppingsbedrijf hebben we ervoor gekozen om met vaste prijzen te werken. Dat zijn prijzen waarvoor we uw verstopping van afvoer of riool ontstoppen, ervan uitgaande dat het daadwerkelijk om een verstopping gaat en niet om een andere oorzaak die ten grondslag ligt aan het niet afvloeien van uw afvalwater. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten (die betaalt u dus niet extra bij ISBA Loodgietersbedrijf).

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Detectie van verstopte afvoeren

Het ontstoppen van een verstopte afvoer of riool begint met detectie. Waar zit de verstopping is de eerste vraag. Eigenlijk begint die detectiefase al bij uzelf. U kunt een verstopping opmerken doordat het water niet meer wil afvoeren. Dat geldt vooral voor toiletten, wastafels en douches. U ziet dan direct dat het water niet meer weg kan. Bij verstopte regenpijpen is het al wat lastiger om dat te constateren. Vaak ontaarden die in lekkage van dak of dakgoot voordat u het direct ontdekt. Een andere manier om verstoppingen op te merken is door het ontstaan van stankoverlast. Dat geldt voor verstopte rioolleidingen maar zeker ook voor vuil water wat niet meer weg kan.

Denkt u dat u last heeft van een verstopping, u kunt ons altijd contacteren. Wij kunnen met onze ervaring en materialen een verstopte afvoer normaal snel detecteren.

Bel 030-7512206 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Bilthoven

Bekijk enkele referenties
ISBA loodgieter