Wij ontstoppen alle afvoeren in Amersfoort

Of het nu gaat om een verstopt toilet of riool, een verstopte gootsteen of een doucheput die niet meer door wilt lopen, wij ontstoppen het. Amersfoort valt in het hart van de kernregio waarin ons ontstoppingsbedrijf actief is. Het voordeel daarvan is dat wij snel ter plaatse kunnen zijn en geen voorrijkosten hoeven door te rekenen. Wat de kosten van het ontstoppen betreft, daar hoeft u al helemaal niet bang voor te zijn. We berekenen nog ouderwets eerlijke prijzen die u hieronder ook terugvindt.

Onze ontstoppingsprijzen in Amersfoort

Weet u wat de grootste schrik is bij mensen voordat men een ontstoppingsbedrijf contacteert? Niet dat ze uw riool of afvoer niet kunnen ontstoppen. Dat verwachten de mensen wel. Maar waar is men bang voor? Twee zaken:

 1. De uurtarieven liggen veel hoger dan verwacht
 2. Men doet veel te lang over een eenvoudige ontstopping zodat de totale kosten volledig ontsporen

Bij ISBA denken we dat dit vaak komt door niet op voorhand transparant te zijn over de tarieven. Bij de meeste collega ontstoppingsbedrijven vindt u geen uurtarieven of vaste prijzen terug op de website. Bovendien geven uurtarieven soms een vertekend beeld. Hoe zit het met voorrijkosten en hoe lang werkt men om de verstopping op te lossen? Vragen waar u graag duidelijkheid over heeft. Hoe hebben wij dat opgelost? Door zoveel mogelijk met vaste prijzen voor het ontstoppen van uw toilet, riool, doucheput of keuken te werken. O ja, voorrijkosten kennen wij niet in Amersfoort, dat geldt trouwens in de gehele provincie Utrecht.

Wat kost het ontstoppen van riool of toilet in Amersfoort?

Hieronder de vaste prijzen voor ons ontstoppingswerk. Deze prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor de normale uren tijdens de werkweek. In de weekends en avonden kunt u ook een beroep op ons doen maar dan rekenen we extra tarieven die u weer kunt vinden op onze Prijspagina Ontstopping en Loodgieterswerk.

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€235,95  incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€181,50  incl. BTW

Hoe ontstoppen we uw riool en afvoeren?

ISBA Loodgietersbedrijf werkt volgens een vaste procedure waarbij we eerst detecteren waar de verstopping zich bevindt. Dat is eigenlijk direct de belangrijkste fase in ons werk want de plaats van de verstopping bepaalt de aanpak en, minstens zo belangrijk, het geeft ons direct een indicatie of het om een tijdelijke verstopping gaat of een structurele verstopping. Daarna bepalen we op basis van de detectie hoe we uw afvoer of riool ontstoppen. Soms spoelen we uw riool door, soms moeten we de leiding ontkoppelen om de leiding handmatig te ontstoppen.

Tijdelijke en structurele verstoppingen

Bij een tijdelijke verstopping kunt u denken aan vetresten die een keukenafvoer verstoppen of een teveel aan toiletpapier of niet afbreekbare tissues die uw toilet verstoppen. Bij het ontstoppen kunnen we deze snel oplossen en dan bent u er weer helemaal vanaf. Op onze Referentiepagina ziet u een voorbeeld van een verstopte afvoer door vetresten in Amersfoort.

Bij een structurele verstopping gaat het vaak om verzakte of verschoven rioleringen die telkens voor verstoppingen zorgen. De afvoer loopt dan niet meer zoals hij moet lopen en dit veroorzaakt telkens terugkerende problemen en kans op stankoverlast. De oplossing is dan toch om een deel van uw riool te vernieuwen. Ook daar hoeft u niet voor terug te schrikken. Wij kunnen dat relatief snel en vakkundig uitvoeren voor een prijs die u zeker niet zal tegenvallen.

Contacteer ons bij een verstopte afvoer of riool in Amersfoort

Een belletje, een mail, ons contactformulier, u kunt alle dagen van de week op alle uren contact met ons opnemen bij een ontstoppingsvraag. Ons advies: Ga niet zelf aan de gang, het ontstoppen van een afvoer is vakwerk waarin u wellicht aan de verkeerde oplossingen denkt.

Bel 030-7512206 of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

 • Riool ontstoppen
 • Toilet onststoppen
 • Badkamer ontstoppen
 • Gootsteen ontstoppen 
 • Wastafel ontstoppen
 • Afvoer ontstoppen 
 • Doucheput ontstoppen 
 • Regenpijp ontstoppen 
 • Stankoverlast verhelpen 
 • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Amersfoort

Bekijk enkele referenties
verstopte afvoer keuken amersfoort