Hét ontstoppingsbedrijf voor Soest

ISBA Loodgietersbedrijf is o.a. gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riool, toilet of afvoeren. Onze service is gericht op de provincie Utrecht en natuurlijk komen we ook vaak in Soest.

Waar onderscheiden we ons in?

We zijn vooral duidelijk in onze service. We doen wat we beloven en dat voor een vooraf duidelijke prijs. Wat dat laatste betreft, we bieden vaste prijzen voor het ontstoppen van uw riool, toilet en afvoeren en hanteren een vlak tarief voor het doorspuiten van uw riool.

Natuurlijk kan het voorkomen dat er meer structurele oorzaken die de verstopping veroorzaken. In die gevallen geven we dat aan en dan maken we hier een duidelijke prijsopgave voor. Wat voor alle Soestenaren ook geldt: we rekenen geen voorrijkosten door en omdat er altijd wel 1 van onze 6 loodgieters in uw buurt is kunnen we vaak snel ter plaatse zijn.

Een overzicht van onze tarieven

Hieronder vindt u de prijzen van ons ontstoppingsbedrijf. U kunt alle tarieven ook terug vinden op onze algemene prijspagina.

Voor spoedklussen in avond en weekend kunt u ook bij ons terecht, daarvoor hanteren we speciale tarieven die u terugvindt op deze website.

Ontstopping

van riool, toilet, doucheput, keukenafvoer, regenwaterafvoer

Riool doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 130,- excl. BTW

€ 157,30 incl. BTW

Ontstoppen van alle verstopte afvoeren

Of het nu gaat om een verstopt toilet, een riool wat niet meer doorspoelt of een verstopte afvoer in keuken of badkamer, wij zorgen dat uw verstopping snel wordt verholpen. Wanneer we alleen al naar Soest kijken kunnen we zeggen dat we daar al de mogelijke verstoppingen hebben opgelost. Als allround loodgietersbedrijf kijken we bovendien verder dan alleen de verstopping. Wanneer er meer structurele problemen de oorzaak van de verstopping melden we dat, maar wees gerust, meestal is daar geen sprake van.

Ontstoppingsbedrijf voor bedrijf en particulier in Soest

ISBA verzorgt haar service voor bedrijven en particulieren. We hanteren daarvoor dezelfde tarieven. Bij bedrijven met intensief gebruik van afvoeren zoals horecabedrijven kunnen we ook op regelmatige wijze het riool doorspuiten.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen
wc ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor de regio Soest

Bekijk enkele referenties
verstopte afvoer De Bilt