Waarom een professioneel ontstoppingsbedrijf inhuren?

Bij een verstopt riool, toilet of afvoer kunt u natuurlijk eerst zelf aan de slag gaan. Water proberen toe te voegen, slang erdoorheen proberen te halen, ontstoppingsmiddel erin gooien, u kent het wel. Helpt dat? Soms, veel vaker niet. En dan, op zoek naar een ontstoppingsbedrijf. Het is logisch dat u eerst zelf kijkt of u de verstopping kunt oplossen maar te veel tijd en energie moet u daar niet insteken.

Op de eerste plaats kunt u het probleem verergeren (zoals door het gebruik van bepaalde ontstoppingsmiddelen). Op de tweede plaats bent u er al gauw een aantal uur mee kwijt, en laten we eerlijk zijn, de meeste mensen vinden het geen prettig werk. Wij wel! Wat houdt u dan tegen om niet direct een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen? Angst! U bent bang dat de kosten de pan (of de pot) uit rijzen. Daarom kiezen wij voor een transparant prijsbeleid. Wij hanteren zoveel mogelijk vaste prijzen voor onze service. U vindt de prijzen hieronder.

Thuis in Driebergen

Wanneer u woont of gevestigd bent in Driebergen kunt u terecht komen op onze website. Wij proberen binnen de regio Driebergen goed zichtbaar te zijn met onze dienstverlening. De reden is dat we vanuit onze vestiging in Zeist snel ter plaatse kunnen zijn. Bovendien bedienen we al vele klanten in Driebergen, zowel zakelijk als privé.

Waarom kiezen voor ISBA?

Naast de snelle service die we inwoners en bedrijven van Driebergen kunnen bieden vinden wij duidelijkheid vooraf erg belangrijk. U weet bij ons precies waar u aan toe bent. We zijn een professioneel ontstoppingsbedrijf en loodgietersbedrijf met 15 jaar ervaring in loodgieterswerk. Al onze mensen zijn helemaal op de hoogte van alle ontstoppingstechnieken. U krijgt dus gegarandeerd een vakman over de vloer. Vedder hanteren we lage vaste prijzen voor onze standaard ontstoppingsservice. Daarin zijn we voor de regio Driebergen uniek.

Lage vaste tarieven ontstoppingswerken Driebergen

Hieronder vindt u het overzicht van onze vaste prijzen voor de meest voorkomende ontstoppingswerkzaamheden.

Ontstopping

toilet, doucheput, keukenafvoer

Riool doorspuiten en reinigen Regenwaterafvoer doorspuiten
€ 90,- excl. BTW

€ 108,90 incl. BTW

€ 195,- excl. BTW

€ 235,95 incl. BTW

€ 150,- excl. BTW

€ 181,50 incl. BTW

Avond- en weekendtarieven ontstopping

Uw toilet, riool en afvoer kan altijd verstopt geraken. ISBA staat ook klaar voor u in de weekends en avonden. Daarvoor gelden bepaalde toeslagen die u hier vindt:

Werkzaamheden na 17.00 op werkdagen: + 15%

Werkzaamheden Zaterdag: + 150%

Werkzaamheden Zondag: + 150%

Geen voorrijkosten Driebergen en provincie Utrecht

Als inwoner van Driebergen worden er voor u geen voorrijkosten berekend. Daarin bent u echter niet uniek, ISBA rekent in de gehele provincie Utrecht geen voorrijkosten door.

Neem contact op bij een verstopping van uw afvoer

Ons advies: Heeft u te maken met een verstopping van uw afvoer, gootsteen, toilet, riool, badkamer, douche of keuken, ga dan niet zelf aan de slag. Neem contact met ons op. Dat scheelt u veel gedoe en ellende en voor de kosten moet u het niet laten.

Bel 06-55166921
of ga naar onze contactpagina.

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA
Of bel direct 06-55166921

Complete service

  • Riool ontstoppen
  • Toilet onststoppen
  • Badkamer ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen 
  • Wastafel ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen 
  • Doucheput ontstoppen 
  • Regenpijp ontstoppen 
  • Stankoverlast verhelpen 
  • Straatkolk ontstoppen

Het ontstoppingsbedrijf voor Driebergen en regio

Bekijk enkele referenties
Verstopt riool Utrecht ontstopt