De vakkundige en goedkope loodgieter voor Houten

Kan dat? Een loodgietersbedrijf wat zowel vakkundig en goedkoop is? Je zou zeggen dat dit vandaag de dag er niet meer in zit. Maar het kan dus wel. ISBA Loodgietersbedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring in loodgieterswerk en we zijn nog steeds scherp in onze prijsstelling. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat vakmanschap en een lage prijs juist wel samengaan. Wanneer je als loodgieter met al je ervaring snel een probleem kunt doorgronden kun je ook eerder aan de oplossing werken. Dat scheelt tijd en tijd is geld in ons vak. Over tijd gesproken, we zijn snel ter plekke in Houten om u te helpen met gewone loodgietersklussen en spoedklussen. Probeert het maar eens uit!

All round loodgietersbedrijf met vele specialisaties

ISBA Loodgietersbedrijf levert alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden uit, zowel kleine als grote klussen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

  • Ontstoppen riool en afvoeren
  • Ontstoppen toilet
  • Daklekkages verhelpen
  • Aanleggen leidingwerk, gas en water
  • CV installaties onderhoud en aanleg
  • Verhelpen lekkages waterleiding
  • Renoveren en repareren daken
  • Badkamerrenovatie compleet

Meestal wordt een loodgietersbedrijf ingeschakeld wanneer er een acuut probleem is zoals een lekkage of een verstopping. Een snelle reactie op uw probleem is dan belangrijk. ISBA Loodgietersbedrijf is bij echte spoed binnen 30 minuten bij u in Houten.

Voor particulieren en bedrijven in Houten

U kunt op ons rekenen als particulier en bedrijf. Bij particuliere klanten komen we vaak voor het verhelpen van verstoppingen en lekkages. Bij bedrijven is dat ook het geval maar hier komen dak renovaties van platte daken ook veelvuldig voor. Of u ons nu als bedrijf of particulier inschakelt, altijd gelden de zelfde lage prijzen!

Vaste lage prijzen loodgieterswerk

Er gaan veel indianenverhalen de ronde over de kosten van het inschakelen van een loodgietersbedrijf. Loodgieters zouden exorbitant duur zijn en je zou wel weken moeten wachten voordat ze je komen helpen. Dat beeld herkennen wij van de media maar niet in de praktijk. WIj helpen u snel en voor eerlijke en lage prijzen. Zo hanteren we een uurtarief vanaf € 50,- en hebben we vaste prijzen gemaakt voor het ontstoppen van riool, afvoer, toilet en doucheput. Ook voor het doorspuiten van uw riool betaalt u een vast bedrag van € 130,- excl. BTW. Bovendien betaalt u als inwoner van Houten geen voorrijkosten.

Bekijk hier het overzicht van onze prijzen

Neem online contact op
Loodgietersbedrijf ISBA

De loodgieter voor Houten en omgeving

Bel direct 06-55166921

Vakmanschap in loodgieterswerk

Scherpe prijzen

Snel geholpen

100% service

Uw loodgieter voor de provincie Utrecht

Bekijk referenties regio Houten